GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, June 10, 2013

Hari Isnin

     Isnin adalah permulaan minggu bagi negeri2 Pantai Barat. Hari ini juga merupakan hari persekolahan untuk penggal baru. Kalau cuti tu. 2 minggu kejap yo. Erhh.. sudahkah kita bersedia? Sudahkah AKU bersedia? Sedia atau tidak, life must go on kan?

6 comments:

Kakcik said...

Jangan kata yang dah bercuti dua minggu, yang bercuti dua hari ni pun rasa berat je nak melangkah ke pejabat...

Sopie Ibrahim said...

bersedia dah...tapi urat malaih ni susah nak adjust..

JunAina said...

Bersedia? Tidak? nak lambung dadu pun tak boleh coz nak tak nak kena jugak buat. Selamat menjerit kat scollah.

Ms Haslina said...

as salam Ayu,
Hari ini saya ambil EL. penat...
Anak yg tadika pun 'cuti' sama.
;D

Nampaknya kami belum bersedia lagi gitu.
;(

Rasp said...

on your mark, set gooooooo....
i dah siap sedia...
si kecik i pun hepi sangat nak start skool hehehehehe...

Daddy Ziyyad said...

Bestnya kalau saya dpt cuti 2 minggu...

or seminggu straight pun, takpe