GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, February 14, 2013

KRU Masterclass Mac 2013

     Alahai! Sapalah tak minat KRU? Ada ka, chek? Malas nak cerita banyak2. Tahun 90-an kalau tengok/dengar pasal depa neh, ketaq lutut aih. " Fuh, hensemnya! Best sungguh lagu2 depa dsb," itulah sahaja antara ayat2 yang terfikir/terkeluar dalam minda. Memang sukaaaaa/minat sangat2!!

     Korang berpeluang tengok/renung/tenung Norman dan Yusry bulan 3 ini. Free? Mana boleh. Nothing for free in this world kan? Bayi baru lahir pun kena bayar zakat kan? Kenalah melabur sikit. Melabur untuk apa? Kenapa? KRU nak berkongsi ilmu penjenamaan yang depa dah buat dari tahun 90-an lagi tuh ngan kita semua.

     Berikut merupakan maklumat kursus/seminar yang dinamakan 'KRU Masterclass' yang aku sebutkan di atas:-

Tarikh/hari : 9 Mac 2013 ( Sabtu )

Masa : 9.00 pagi - 5.30 petang

Tempat : Muzium Kesenian Islam, Kuala Lumpur (kalau tak silap aku berdekatan Masjid Negara. kalau salah mohon korang betulkan) 

Jumlah pelaburan : RM 290.00 sahaja. Harga asal adalah RM 590.00

     Maklumat lanjut serta cara pembayaran korang boleh rujuk SINI.. 

     Bukan KRU sahaja ada, kalau korang peminat Irfan Khairi pun jemput sertai. Beliau pun salah seorang 'speaker' pada hari tersebut. Aku neh peminat KRU dan Irfan Khairi jadi macam orang mengantuk disorongkan bantallah tapi jangan tertidur plaks, jadi aku rasa aku yang mula2 daftar... ngeeeeeeheehhehe..

Aksi spontan Irfan Khairi masa aku g previu kelas execDIMS bulan lepas.

     Jomler juin weh...


    

17 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Ayu

kelas gitu....

Roslina Shoed said...

ayu, akk kempunan x dpek g cos ada weddg sil side. tk g takut kecik hati lak. rasa nyer nanti ada wat kt shah alam kan??? nanti kena check it out dgn sifu

Kakcik Nur said...

Alamak... Tak mampu ler... :)

Hanis Azla said...

wah.. menarik.. wahhhh.. semakin berseri ayu bersama jutawan tu he..he..

Daddy Ziyyad said...

nanti den tgk jadual den..

Izzat Eshak said...

Menarik jugak ni. KRU antara group yang berjaya buat branding secara berperingkat di Malaysia.

Marya Yusof said...

As salam Ayu,

Vavavavava... semoga menjadi usahawan yg berjaya! Eh, ni seminar keusahawanan kan? Jutawan muda! :))

Feningggg tak leh baca betui2...hikhik...

azieazah said...

Yup, Muzium Kesenian Islam, di belakang Masjid Negara.

KRU, sapa yang tak kenal. Memang kagum dengan semangat dan keberanian mereka.

Irfan tu, nampak di tv pun hensem!

[PCL] said...

okeh..sy pon rappes gak dolu2 haha., nk jd usahawan gaklh mcm depa..nt kena terjah dulu sana. Slmt jd usahawan berjaya utk Ayu n abe zam.

gadisBunga™ said...

nak tenung Edry je, boleh tak??? heheheheh

Boku no Blog said...

Salam Ziarah,..
Terimakasih atas share artikel2nya
Senang bisa berkunjung ke blog ini.

mamaDiana said...

nampak ayu dlm tv beberapa hr lps. ..baik punya, pcl yg tunjuk...cayalh, semoga sukses.

Anonymous said...

Just splendid advertisment! I must say i savored reading the idea, tonsil stones you may be an amazing creator.I'll remember to bookmark your items your site Satellite direct and tend to regularly visit sometime soon. I'm going to stimulate anyone persist a person's wonderful blogposts, have a awesome holiday penis advantage review holiday weekend!

JMR said...

IK lagi ensem kot kan..hehhe

Kak Mahh said...

Bestnya tapi tak berpeluang nak join!

Juhariah Johari said...

Salam Ayu,
Wah dah nak naik sekolah le.Nanti Ayu citer-citerlah lagi pasal masterclas ni..

MystoryPic said...

Salam perkenalan ...Kak .. Saya Follow sini