GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, February 1, 2013

Teruja..Teruja Lagi

Hari ini sudah datang. Tunggu masa saja. Malam tadi Abe Zam cuba masak. Padaku tetap sedap seperti biasa. Air tangan seorang suami yg penuh cinta dan kasih sayang. Memang berkat! Alhamdulillah..

Hari ini; bermula jam 6 ptg hingga lebih kurang 11.30 mlm, Abe Zam akan mula berniaga gerai di Restoran Nikmat Rasa, Kemuning Utama. Lokasinya berdekatan PizzaHut/KFC Kemuning Utama. Bawah Pure Fitness Gym. Di sebelah Smart Reader Kemuning Utama. Berhampiran pula dengan Giant Kemuning Utama.

Korang carilah kain rentang ini. Pasti jumpa..




Designer ini seorang aweks. Maybe Abang Ensem nak consider untuk penyewa rumah beliau yg seterusnya..hahahah

posted from Bloggeroid

16 comments:

azieazah said...

Chaiyok Abe Zam!

Makan Sekali Termimpi-Mimpi! wahhh I like....!

azieazah said...

Nanti kalu Dak Amoi main-main area Shah Alam, I'll tell her to pegi makan di sana.

Kancilbiru said...

wow...i like char koey teow tapi jauh la pulak huhuhu

haslina said...

semoga terus maju dan di murahkan rezeki untuk Ayu sefamily.

kakchik@ella said...

All the best abe Zam. Kc doakan semoga berjaya ye.

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu....wah !! semoga terus maju...:)

abangkhai said...

Indah sekali jika Ayu yang memasaknya dan sedekah kat saya.. hahaha

Daddy Ziyyad said...

weehhhhh..so betul la your husband meniaga ni!!! nak try!!!

boni kacak said...

mesti abang ensem nak sangat tu.hahahahha :P

cleffairy said...

Designer ni mahal tak charge dia, akak?

gadisBunga™ said...

insyaAllah isnin minggu depan saya terjah!!! :D

@cu SaYaNg said...

Beb,lepas CNY aku nk p merasa kue teow abe zam tu ye :)

ashadin said...

bestnya kak ayu.. sha nak kene terjah niiiiiii hehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Panglima Muda said...

Salam, makin majulah...entah bila saya singgah

sawaNiLa said...

bila lah nak pi rasa ni? err ada delivery dok?