GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, May 27, 2013

Idea

     Kelembaban atau ketidak'update'kan blog adalah disebabkan beberapa isu. Yang biasa adalah ketandusan idea. Ini adalah yang paling popular dan biasa. Hari-hari asyik menulis/menaip ajer, sampai 1 tahap; rasa dah takder apa lagi untuk dicoretkan. Kalau ada pun, mender yang sama ajer. Lainlah kalau blogger retis. Dok merapu meraban apa pun orang tetap baca. Blogger retis plaks kalau takder catatan hari tu, siaplah kena sound dengan pembaca.

     Ada juga isu tak updet sebab banyak sangat idea. Tak tau nak tulis yang mana dulu. Mungkin terlampau banyak 'events' yang dihadiri sampai tak tahu yang mana adalah keutamaan.

     Korang pun biasa hadapi situasi kan? Tapi yang bestnyer korang tetap gaks menghapdet. Aku? Mana satu agaknya alasan aku? Errr... rahsia...ahaks!!

Alangkah nyamannya kalau dapat makan minum macam neh lagi.. Santai2 minum petang sambil dengar muzik...lalalla 

5 comments:

Daddy Ziyyad said...

tak aci kalau tak menulis musim cuti sekolah ni tau !!

haha

Kakcik said...

Kadang2 malas nak update blog, tapi sayang pulak kalau 'tak simpan' cerita kat sana. :)

Rasp said...

kkdg mood kelaut or malas...
tu alasan i yg paling laris hehehehe...

JunAina said...

Kalau nak lepak cam gitu jgn lupa ajak kami no...:)

Tak update blig rindu tawww...

Mas Zull said...

assalamualaikum ....kekadang tu mmg ke laut juga...;)