GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, March 8, 2014

EPHYRA PILIHANKU - Pengalaman Manis Tetap Di Ingatanku

Ephyra Pilihanku


     Tengok poster ni korang rasa teruja tak? Dulu-dulu tak sangat kots tapi sejak akhir-akhir ini berani aku katakan pasangan Norman Hakim dan Memey Suhaiza adalah antara pasangan artis yang diminati ramai. Dah pun ada permata hati kan?

     Bagi aku sendiri, dah lama mengikuti perkembangan Norman Hakim dalam bidang seni, dari segi penampilan dan personaliti ada aku nampak perubahan. Kalau korang tengok video di belakang tabir promo Ephyra, aku bersetuju dengan masalah yang dihadapi Norman Hakim setelah sekian lama. Nak tahu boleh tengok..



    Aku sendiri memang skeptik bila kawan-kawan blogger dok pulun tulis pasal Ephyra ni. Amboi! Best sangat ka? Hebat sungguh promosi.

     ALLAH tu maha kaya nak tunjuk jawapannya kat aku kan? Maka satu hari aku tergerak hati nak baca entri si Amiruddin Nawawi ni

        Ehhh...macam best pulak yea? Macam mana nak beli? Godek punya godek, terjumpa plaks entri blogger retis si Eyriqazz yang ini.. ( pssttt.. banyak lagi cerita pasal Ephyra kat sana. baca loorr. )

     Ok, gedebuk-gedebak order online kat 'pakcik' tu. Aku cuba kotak percubaan 10 sachet..

     Hari ketiga.. bangun tidur.. eh! Malam tadi aku tak bangun ke tandas yea? Macam pelik. Ok2, aku senaraikan kat sini apa masalahnya:-

1. Tidur yang tak lena. Selalu bangun 2-3 kali semalaman untuk ke tandas.

2. Ekoran itu, aku tidur tak lena jadi bangun pagi esoknya badan rasa penat dan lesu.

3. Sakit segala sendi lutut, kaki dan semuanyalah. Dah macam orang umur 50 tahun.

4. Dah mengandung ni, ada masalah hb (hemoglobin darah) rendah. Bukan darah rendah tapi sel darah merah aku tak berapa nak sihat. Bacaannya 10.4. Yang normal 12 ke atas. Jadi, aku akan rasa cepat penat, mengah, berdebar-debar, berpeluh dan senang rasa nak pitam.

     Lepas 3 hari, perubahan positif yang aku alami adalah :-

1. Tidur yang sangat lena. Posisi memula tidur macam tu, bangun pun sama gaks macam tu. Korang bayangkanlah lena tak lena.

2. Selamat tinggallah rasa sakit sendi tu semua. Dulu nak duduk tahiyat masa solat pun seksa. Tambah dah obes tapi sekarang dah hilang semua. Alhamdulillah.

3. Rasa nak pitam semua tu dah kurang sangat. Lepas naik tangga taklah rasa gelap mata dah. Korang yang mengandung 4 bulan ke atas dah boleh minum Ephyra ni. Aku minum masa dah 6 bulan (masa baru tau dah hamil...ahahahah)

4. Rasa bertenaga dan bersemangat. Mood baik sangat2 (kecuali ada orang sengaja cari gaduh...)

Ephyra Pilihanku



     Korang kalau nak tau lebih lanjut boleh usha kat website Ephyra,  
add depa kat FB. Kat Instagram pun ada koo.. 

P/S: Korang takyah susah-susah nak 'search' bagai. Klik jer kat semua link tu. Insyaallah dapat semua maklumat yang korang nak.

     Ok, jumpa di #SBB2014!!








8 comments:

amirnawawi said...

Kalau ada sesape yg nak beli Ephyra dengan harga promosi, bolehlah PM saya..

Aku Penghibur said...

wahh nampak banyak kelebihan ..terima kasih atas pekongsiannya

Hanny Abdullah said...

Baru je cuba makan, hari ni dah masuk 2 hari dah..Ini pun dapat free masa kat sbb hari tu..hehehe

Ezad Skytech said...

Macam nak cuba gunakan Ephyra la lepas ni...banyak kelebihannya yang sy tengok..:D

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari bunda..

Kenit Cinonet said...

Yeehaaa!! Kenit pun 2 hari mencuba ephyra Kak. By the way congrats Kak :)

PakcikLie PCL said...

salam Ayu ; ..alahai lama tak gathering..kih2 ; minumm ephyra eh..sama mcm mamaD gak ; sakit kaki lutut semua ada..lepas beberapa hri minum tu ada kesan terbaik ! hanya dia yg tau kesannya.

ain samadi said...

Oh boleh hilangkan sakit lututnya .. Boleh cerita kat kakak ipar ni.