GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, August 28, 2014

Ops!

Malam tadi on laptop. Rasanya dah lama takde feel or sempat nak online dari situ. Feel mari juga. Tetiba terfikir macam ada semangat sikit nak updet. Walhal Blog It dan Bloggeroid mmg ada pun kat dalam hp. Dulu kalo updet dari sini macam2 dugaan. Gambo tak masuklaa. Lambat nak publishla. Ok, kali ni kita cuba. Good luck untuk aku.

Kasi kenyit mata sikit supaya korang tergoda nak baca blog aku balik.

posted from Bloggeroid

8 comments:

Rai Ourkizuna said...

chaiyokkk kak ayu~~~

Hanim Hashim said...

amboiiii merah gincu dia hehehe. Auummmm :D

Daddy Ziyyad said...

dah ingat password? hahaha

Mrs Little Voice said...

Dah kenyit mata balik...hehehehe

Akma Omar said...

Punya lama tak update ya...kenyit kata sikit hahaha

Kakcik Nur said...

Teruskan menulis, pasti ada yang membaca... :)

Hanny Abdullah said...

Sikit aje ke kenyit....hehehe..

Alhamdulillah akhirnya...teruskan dn jgn menoleh kiri kanan blkg lagi ye..:)

Zefa NorAsmara said...

Ops! Kenyit jgn tak kenyit ;-)