GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, September 1, 2010

Reronda kat Amcorp

     Birasku dah bukak gerai kat Amcorp Mall neh dari awal Ramadhan lagik tapi kitorang lom sempat g pasal lom gaji then kalo hari biasa tuh jangan mimpilah yea? Alhamdulillah, hari ini ader kesempatan dan jodoh, sempatlaa kami dok lelepak kat sana. Aku nak promo juger neh. Kalo korang happen to be there, silalah berkunjung ke gerai beliau di Level 3, D' Village iaitu space special yang disediakan oleh management Amcorp untuk peniaga2 pada bulan posa neh. Dekat2 Mc Donald tuh. Alah, takkan korang tatau kan?

     Kitorg sampai awal, kul 4.30 ptg... sesajer jeks coz bole jenjalan shopping mender2 yang lom ader lagik utk rayer. Kat Amcorp neh barang2nyer unik2 dan rega plaks berpatutan. Belum tgk kedai buku Axcess lagik tuh. MMglaa mau seguni dua RM bukan RedMummy yea?

     Kebetulan plaks, ader event anjuran Amcorp Management then ader syarikat green tea neh buat promo. Artis besh2 then yang paling besh hostnyer iaitu Roslan Shah.

Sempoi mamat neh. Pandai gurau2 then apologize after that. Bagus manner dier.

     Event neh sempena bulan Ramadhan laaa. Artis2 dier bertukar2. Next week katanyer Marsha. Kalo korang minat bole ler serbu. TOday, Independent Day... Amy Search punyo turn.

Shot blakang jer, dik coz orang dok berhimpit2. Tak kuaser akak nk g depan2

     Bukan takat tuh jeks. Abg blogger celebrity kiter pon ado. Kawan baik BangNara neh... jeng..jeng..jeng

Bang Budiey dari Budiey.com.... maybe ader n3 neh kat blog beliau. Korang g check2...

     Ader plaks diperkenalkan artis baharu neh. Roslan Shah kater ader macam Adibah Noor. Mungkin bakal meletup boom boom tak lama nanti. Siapakah beliauuu??

Demi mendapekkan pree gift, aku x kesah men'sumbang'kan lagu...ehehehhe... ok tak? tapi imej kener kasi brush up lagik kan? Imran ckp,"Sedap mama nyanyi." Hoh2..bangger...hmmnnsshhhhhfffff!! kembang idung yang memang dah kembang.
     Eheheheheheh... ader sesaper nak bagi aku sain kontrak tak? ahahah... aku kener nyanyi 1 of lagu Amy Search yg nada tinggi2... seriau eh! Karaoke pon skali skala, nk suh aku tarik2 kat stage heh? ehehehheeh... ok2, aku nyanyi lagu 'fantasia bulan madu'. Tapi tang korus gua dah serender yer? Udah2... kotak green tea berharga rm49.90 bertukar tgn. Yeh yeh... saper nak bagi weh. Sumbang pon sumbang lor. Tapi, tatap mak laku!! Hoh!!....ehehehhehe saper yang kata tuh eks?


     Ader lagik satu mender menarik yang jadi tadi. Ngah aku n famili nak ke gerai birasku tuh, tetiba ader seorang uncle cuit blakang Imran. "Owh! Upin and Ipin". Tokojut mak den. Lepas tuh dier ajak borak2 psl kartun kembar tuh. Then, pendekkan citer beliau minta no hp aku tapi aku selesa mintak name card dier dan dier menghulur....

Wahai bebudak UM, korang kenai tak dier neh? Saja aku nak pastikan...

     Akhirnya, silalah jamu2 mata ngan gegambo barangan dari kedai kakak iparku iaitu kakak kepada suamiku. Silalah berkunjung.....ehehehheheh

Ader diskaun 50%?? Hebat tuh utk yg suker hiasan2 dlm umah. Sabun garam n garam bukit pon ado. RM5 jer, harga runtuh neh...ehehhehhe

     Aku plaks dok ngusung baju rayer ke hulu ke hilir, nk beli tudung punyo pasal. Tapi, lom kesampaian. Apa plaks yang dibeli? Ini....
Tapi tak rugi beli. Lagu sesedap dan menerbitkan keinsafan di hati. Sora pon sedap. Rega rm27.90 ker kalo x silap.

4 comments:

miszTERRA_SF_ said...

wahhhh kak ayu.. naik stage 2
thniah2 coz sgt kompiden.. if sy la dia bg adiah cash ribu riban kot br sy berani :)

penaberkala said...

adoi, igt artis baru sungguh
rupanya kak sdiri naik stage
hebat2

professor um tnyo gapo tuh?

akuzle said...

misz: konpidenlah sgt tuh....eehhehehehe... praktis nk jd supo RS....ehhehehe

penaberkala: eh eh eh... menjadik teknik penceritaan akak kan? ehehehheeh

Mawar Merah said...

Dak.. Tak kenai Prof tu coz bukan fakulti dio.. hihi =P