GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, January 22, 2011

Mari Bersenam...

     Kali ini den nak ajak korang kasi kuar2 peluh plaks. Jangan ingat Dark Batman ajer tau leh jadi fitness instructor; aku pon bole...eheheheheh... bukan nak ajar korang teknik aper2... just nak ajak korang join aku jalan2 dekat taman seksyen 7 tuh... nampak tempat tuh ok. Ader tasik dan senang plaks nak sampai. Baper km jaraknya aku tak pasti. Almaklumlah bab kira mengira (melainkan duit) makcik failed ah...huhuuhuhuh... lebih 1km kots jarak ae. 
     Aku baru jalan2 dalam 1 round ajer. Takat neh baru 2 kali g. Kalo ader kesempatan dan kesihatan bole ajer selalu2 g. 3 kali seminggu ok ah. Meriah juger tempat tuh. Dan memang rata2 student UITM dan UniSEL plaks dok bermukim area flat2 dan taman2 perumahan yang berdekatan. Tapi famili2 pon ramei gaks yang datang.
     Tapi yang aku tak berkenan; minggu lepas masa cuti Thaipusam ader plaks segerombolan (selayaknyer depa di'kategori'kan demikian) bebudak muda dalam umo 18-20 thn dengan tanpa segan-silu turut melepak dekat salah 1 wakaf dekat situ. Oklah kalo depa lepak ajer.Tak menjadi kudis pon dekat aku. Yang aku hangin ialah depa dok kat situ bikin kecoh. Tergelak2 macam orang gila talak dan macam dok mengata2 plaks orang2 yang dok bersenam kat situ. Maybe depa suker sgt tgk orang2 gemok dok terkedek-kedek nak kuarkan peluh. Yang depa tak sedo depa dah buat dosa kering yang tatau bole diampun ker tak kalo depa tak mintak maaf dekat orang yang digelakkan tuh. Orang2 yang dah memang datang nak bersenam dapat badan sihat. Depa dapat apa??
     Hmmmmm.... dah2... drpd dok melayan orang sewel, kang kiter plaks tersampuk sewel sama kan? Moh tgk pemandangan2 yang indah dekat situ.....
Imran jenjln sambil mkn eskrem

 Tgk tuh... ramei org... 

      Blogspot neh dah setat buat hal... ker dah ader limit nak donlod gambau neh??... menyampahkan!!! dan aku menyumpah noww......

2 comments:

CikLilyPutih said...

ok jugak berjalan ptg2 kat taman boleh exercise kan.

akuzle said...

ciklily: tersangatlah btuinyer... dari dok sesaja gegolek dkt umah kan?