GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, January 31, 2011

Kalau Takder Gambau, Menarik Ker?

     Trafik kat sini dah ke laut. Macam banyak mender nak tulis kat sini tapi masalahnyer takleh nak donlod gambo. Korang nak layan ker entri yang takder gambo? Tulisan ajer.. tak bored? Dahla kat skola, tulisan jer byk kan? Menarik ker? Kalau cikgu dok terjerit2 kat depan kelas tapi korang tak paham sepatah haram pon?? Patut PMR tak lulus....ahahahahha... jangan mare arrr? Gurau2 ajer... pasal aku dah lama tak gelak kuat2... tapi kalo aku gelak kuat2 kang orang kato aku merang kang... tak bole jadikkk....huhuhuhuhuhu
     Alahaiii.... hidup aku sekarang dok mengeluh ajer... aku tak bersyukur? taklerrr... tapi aku rasa bosan sangat2 sekarang... rutin macam itu ajer... takder cabaran..tapi kalo cabarannyer hebat benau, bole ker aku harungi??....hmmm...tgk tuh..aku mengeluh lagik...
     Nak sharing? Sharing aper eks? Tips nak tinggikan trafik?? Hhahahahah...aku dah buat sekali dulu dah crack head dah, now dah tak reti nak pikir....hmmmmm...
      Korang kalo bosan buek apo? Apdet blog? Ngah buat now... g gim? Tuh nak pakai duit plaks... Ader tak mender2 or aktiviti yang bole dibuat tanpa kuarkan modal? Maklumlah, bajet burst ah now... Cer meh crita2 ngan aku siket... Otak aku pon dah tak aktif nak buat lawak lagikkk....hmmmm...

4 comments:

mekar said...

Bonus la kalau ada gambor tu. Buleh cuci mata.

Update blog & blogwalking boleh jadi aktiviti yg tak guna duit( eh..lupa, bil letrik & tenet kena byr juga)

akuzle said...

mekar: bonus means org yg menengoknyer happy laaa kan? baguslaa kalo dpt buek org hepi kan? ehehhehehehe... updet n bw adalah 1 contoh yg baik...tqvm

Cikmin said...

ada gambar best layan...kenapa tak boleh upload? da penuh kuota ke?

akuzle said...

cikmin: ntohler... x kan penuh kots psl den neh pakai blogspot ajer... rasa2nyer mcm line..