GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, January 16, 2011

Masa Kat Toilet Aku Nampak......

 
Ini masa aku dah selesai 'nature call' aku yea? Bukan semasa....eheheheh... jgn pikir kotor2... surely korang selalu tengok kan? Apa pendapat korang?? Kreatif? Inovatif?
Ada lagi 1 yg aku nak upload tapi tetiba error plaks.. Blogspot neh dah buat hal lagik kots setelah sekian lama. Cemana? Korang nak beriklan dkt dalam toilet??


3 comments:

mr.curly said...

bagus tau wat iklan kt toilet, psl tu je yg bess tuk dipandang..hehe

lydzar said...

macam2 cara nk iklan skg ni..kt badan bas, badan taxi dh biasa..so skg tukar kt dalam toilet pulak hehee

akuzle said...

mr. curly: mmg bagus kan? bc tuh elak dr buang masa....eheheh

lydzar: btui tuh... dh kalo otak kreatif mcm2 bole pk... mahal tuh ideanya