GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, June 14, 2011

Cerah Dak Mata?

     Korang nak g maner tuh? Tunggu weh dulu. Korang tidak sesat di jalan yg bener. Coz memang korang berada di tempat yang tepat dah. Memang confirm lerrrr... Neh 'umah'nya Pak Munawer Nasikerabubuahtanjung. Kalo x yakin, sila rujuk addressnyer yer? Tengkiuuu.....
      Dari mula kenai blog n buat blog senirik, tak penah gua 'cureng' ngan template free yg ado disediakan dek Mak Blogger neh. Mentang2 kaler ijau kepala hotak itik tuh nampok lawo jer kan; jadinyer tak reti2 nak nukaunyer. Malam neh, rasa dah jemu jelak ngan design tuh so ader plaks mood kerajinannyer nak menukau design yang lebey cerah mata memandang. Tapi still dalam kaler skim yang samalah iaitu mood ketenangan; antara biru dan ijau. Nampak lawa kan?
     Soalan cepu guni beras makcik aku;"Apa mimpi tukau design blog? Azam baru? Bukan tahun baru lagik kan?" Jawapan: Aper korang hengat nak bertukau angin skets neh nak kena ada sebab musabab dolu ker?  Tak perlu semer tuh. Kalo ko rasa nak bertukar cam Gaban tak kira masa ler. Lagipun dah jemu ngan background yg gelap gelita tuh. Kener kasi krim pemutih sket kan? Mana nak tau; berkat kaler baru neh, korang lagik rajin nyinggah sinik kan? ehehehhehehe

5 comments:

Lovely Kitchen said...

wow curtain baru uuu!lebih ceria, cantik, sejuk mata memandang...

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik, singgahla ke blog saya :)

kak ina kl said...

bagus gak kamu tukar langsir rumah baru. Akak pun cadang nak gak tukar nanti.

Dengar kata doktor tu jgn mkn manis-manis sangat.

akuzle said...

LK: tengkiu2.... langsir tuh dh burukk, kne tukarlah kan?

ZA: tqvm atas kunjungan. insyaallah, sy g visit awk nanti.

k ina: jomlah tukar langsirnyer secara berjemaah. sy x der masalah gula. dah 2 kali MGTT tp 2-2 normal. yg x cukupnyer zat besi.

Wan Mohd Fahimi said...

guano kecek melakau plokk ni? haha... jom p makan ikan bakau...