GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, July 23, 2011

wAUUUUUUUUUUUU!!!

     Esok ari Sabtu eks? Waaaaaaaauuuuuuuuu!!!! Memang besh... the feeling so goooooood sampai tak bole nak tito...hahahahahahah.... itulah penangan cuti bagi orang2 yg tak cuti pada hari minggu yg lepas2... hebat sungguh perasaannyerrrr.......waaawweeiiiiiii!!!!
     Last Saturday ado LADAP kat skola. Tapi aku MENGaDAPnya kejap ajer. Lepas tuh semer ucapan dan serba serbi lain mak nika tuh jadik mcm lullaby dah kat aku. ADa plaks kata2 pedas dan sindiran yang dilontarkan tapi aku rasa bertuah pasal tak 'berpeluang' nak dengar bebelan tuh semer. So, taklaa sakit ati kan? Hhahahahhaha.... method yg bagus nk avoid boring course or meeting? Not adviceable yer? hehehehehhe.... sejak 2 menjak neh, tahap tumpuan aku makin merosot alasan jer kots. Pantang org kat depan buka molot, aku tutup mata....eheheheh... pastuh, bila member discuss blk or recalled, aku rasa macam x penah dgr jer ayat tuh. Pasal aku sbnrnyer tak mendengar, hanya bz, 'angguk2' ajerlaa tuh....ehehheeheh
     Arineh aku hadir ke skola tp x ngajar.Pasai pa? Dah nak pitam dahlaa plaks, gelap pandanganku. Aduh2... sudahnyer aku tergolek kat kusi rotan dlm staffroom. Nasib baek aku x tumbang masa kt ground floor, kalo x, saperler larat nak ngangkat aku. X leh nak imagine huh....
     Bgn tito plaks, bdn rasa sengal2 n sakit btui. Sepatutnyer lepas tito lagi segau tp neh lain plaks. Hopefully laratlaa aku posa nanti, setidak2nyer b4 aku bersalin so x laa teruk sgt nk 'byr' nanti. Amin3......
     Hah! Japs lagi bole kroh2 n bgn lewat esok. Ahad ader sukan skola Imran plaks. Senin bole rehat japs ngan Imran then Selasa sambung check up perut. Gitulah rutin minggu ini dan sedikit utk minggu depan.... Alangkah beshnyer kalo dpt jeks rehat kt umah akhir2 neh...x laa bengkak bengkil kaki neh....hmmmmm

2 comments:

madammondoq said...

salam singgah,

banyak berjalan biar senang baby nak kuar nanti... hehe..

akuzle said...

madam: nak jln byk2 cemana dah. bengkak dh kaki neh smer...hohoohohoh