GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, March 6, 2012

Projek 100 Bloggers

     Blogger retis nan seorang neh nak 'all-out' 1 projek yang menarik bagi aku. Syarat2nya ada kat sinik. Kalo nak diikutkan, memang banyak syarat yang aku tak layak tapi berpegang kepada prinsip 'belum cuba, belum tau' dan keazaman, minat serta komitmen yang tinggi, aku nak cuba. Dalam kelas pon dok selalu motivasikan budak2 kelas belakang tuh sampai depa bersemangat sungguh belajo English, kenapa tidak aku sendiri yang 'walk the talk' kan? Chaiyok2 kepada diri aku sendiriii!!!

     Korang? Takkan tak rasa tercabar kots? Mohler kita jadikan minat kita di alam maya ini sebagai satu jalan untuk meng'upgrade' diri sendiri.... jadikan ianya berhasil, bermakna dan bukan sia2...

 Iniler buktinyer yang beliau neh blogger retis. Dier takder, majlis tarak jalan owh....kuikuikuikuikui..

10 comments:

kakcik said...

Tiba2 kakcik rasa badan kakcik yang besar ni sekecil semut! ;-)

KhaiRin : anies said...

nmpk menarik tp lately sy kureng larat nk up entry 4 kali semggu..kebizian sedang dituntut...so BW pon kalu sempat...akk msk ke? gud luck!

nik said...

jauh lagi perjalanan nak ke sini.tapi sdang berusaha:)

[PCL] said...

Caiyok2..Akuzle Ayu memang boleh ...semngat eh ! gud luck .

shat mashuri said...

untung la terpilih.. tringin jgk nk join.. tp xlyk la. :-)

Anak Ulu Cheka said...

tahniah dpt masuk
baru je cuba mintak :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Moga berjaya capai target...

al-lavendari said...

pakngah baru join ..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

InsyaAllah saya pun mencuba :)