GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, November 24, 2010

MY SECOND CONTEST: TEFAL GALORE

     Korang ingat dah cuti sekolah neh aku leh rehat eks? Korang still rasa jadik cikgu neh besh eks? Kje separuh hari? Cuti byk? Silalah jangan sebut ayat-ayat penumbuk cinta itu di hadapanku kelak takot korang tak mcm org kang. Hehehehhe... mcm gengster eks tp itulah sensitiviti aku nan satu yg tak bole aku kompromikan. Tapi sebenonyer ado byk tp jgn dok melalut lah...

    Ader yang sedia maklum ngan contest pertama aku kan? Belum?? Silalah 'liat' di sinun. Keputusannyerrr!!.... TIADA SATU PUN HATTA Dolmat SEORANG PON YG BERJAYA MENEKA DGN TEPAT. SIPI2 PON TARAKKK TP TENGKIU KPD 6 ORG YG MEN'COBA' NASIB DEPA. SEKALUNG PENGHARGAAN DAKU UCAPKAN.
      Okeh, " Baaraannggg yg lepasss...hai jgnnnn dikenang...." So, aku tak pueh hati selagi tak bagik sesuatu utk korang pembaca setia tulisan aku neh (ado kor?...kuikuikui).... Aku nak buat contest kedua lah... bersempena ngan JUALAN TEFAL YG AKAN BERLANGSUNG PADA KETETAPAN BERIKUT (sory ayat skema pinjam PPD punyos...hwhehwhehwhe)
 TARIKH : 26-28 NOV 2010 ( HARI JUMAAT,SABTU & AHAD NEH WEH!)

TEMPAT : THE ATRIA, DAMANSARA JAYA (DKT NGAN SKOLA AKU WEIH) - lokasi dlm Atria tuh tak pasti, maybe ruang legar or maybe floor yg atas skali. Jgn risau, korang tnya guard or org2 kt situ, surely depa bermurah hati ckp kt ner.

MASA :   10.30 pg - 7.00 ptg

Apakah yg korang perlu buat?

1. Berkunjung ke jualan tersebut.

 2. 'Sambaulah' apa2 barangan periuk belanga yg ado kat situ. 1 barang pon hoke. Kalo korang nk borong sme pon bole tp orgnyer korg kne tnya empunyo diri sndrikk... hwahwhahwhha
3. 'Snap' barang 1 or byk2 gambau pon bole. 


4. Pose cemana? Posing time korang kt kaunter nk bayau tuh. Mender perlu ado dalam gambau tersebut adalah:
a.) tuan empunya blog
 b.) barang2 yg dh korang beli
c.) duit yg dibyr
 d.) juruwang or tgn beliau menerima duit korang
  
5. Susah ker syarat2nyer? Meh aku tempek gambo contoh


 
 Tapi jgn plaks korg tiru skali ekspresi muka Imran itu krn beliau tiadalah mood utk posing pd hari berkenaan melainkan paksaan belaka. Beliau sebok nk men game Nascar kt letop neh. hwehwhewhehhwe...

      Cemana? Sinang woh... kalo nk letak bebyk pon bole. Tp, pengadilan akan dibuat berdasarkan GAMBAR PALING KREATIF.

 GANJARAN??
TAK HAVOC SGT, NYAH... TAPI MAK AKAN 'KURNIAKAN' PEMENANG TUNGGAL ITU NGAN BARANG2 TEFAL GAKS YG BERHARGA LEBIH KURENGG... RM50 AJO... LUMAYAN DAHLAA TUH.. TEFAL SALE, BEBS!! SILAP2 KORANG BOLE DPT 2 BIJIK KUALI DGN REGA TUH.

     Korang tgk ajerlaa periuk belanga yg dh aku boli tuh. Teka harga?? Hahahahaha... tak yah. Aku ckp...dalam... tak sampai rm500... x cayer? Tuhlaa katonyer diskaun. Kualitas brg2 tuh ok. Just maybe masa handling tuh ado 'terguris' luko skets.... biaso ah tp x terjejas kecantikan dier.  


     Tarikh tutup?? Lom pk... korang letak ah dlu, nnti aku nk ttp aku bgtau awal noo?? Now, tunggu appa lagikkk? Kasi 'ggellleekkk'' seh. Err, lupo ckp yg sesapa YG ADO BLOG boleh msk coz takkan kiter nk tersekat di sini jeks kan? 
      So, penat dh neh nk mengarang. Sok koje lagikkk smpi ptg...huhuhuh... goood luck lah pd yg teringin nk mencuba. SELAMATLAH SEMUANYER!!...




9 comments:

lydzar said...

ala...sale tefal tak masuk dalam list barang2 baby..so mmg takkan jejak ke sana laaa...disqualify already hikhikhik

CikLilyPutih said...

TEFAL sale? haruslah pegi kan. walaupun x plan nak beli janji pi jenguks sekejap lah.

akuzle said...

lydzar: x pnh terjd dlm sejarah blogging weh.. peserta disqualified diri sndrik...muahahahahaha... pssstt! akak dgr kt midvalley ader sale besar2an mum n baby... kwn akak ckp, akak tataulah sale yg cemana... cekidaut lah

ciklily: Tefal last sale cuti skola bln 6 arituh. akak pon plan jenguk2 jer... tp berakhir ngn i spent rm200... 'jenguk2 ajer' yg x bley pakai kan? eheheheh

LOVELY KITCHEN said...

klu beli t-fal kat japan aci dok join contest...huhuuuu

kak ina kl (1) said...

ayu..nak gilah esok..kat mana ek..

CouLeur de Chiqu3 said...

cam best jeee...alalaaaaa...cmne nih bajet cam lari je bln nih... :( iskh!

kak ina kl (1) said...

alang kepalang dah sampai dan borong barang tefal kat sana...akak pun joinlah contest kamu ni.

http://www.kakinakl.com/2010/11/cuba-nasib-my-second-contest-tefal.html

akuzle said...

e-na: buleh jah. serius neh. silalah juin..

k ina kl: tengkiu coz sudi juin contest yg x seberapa tuh. x sangka akak nk call sy arituh... tengkiu lagik2, kak..

couleur: lari?? next month 'kejar'laa blk weh...miahahhahaha

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.