GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, April 23, 2011

Aku Memerlukan Teman

     Alhamdulillah! Rejeki lagi pada tahun ini. Terima kasih aku nak ucapkan kpd Mak Merah krn. menerusi entri di laman beliau, aku antara 3 pengomen bertuah untuk menyaksikan 'comedy play' bertajuk,'God of Carnage' kat PJLA. Aku dah lama teringin nak tengok show2 macam neh. Pasal memang aku minat dan nak cari pengalaman gaks dalam 'stand-up comedian'. Mana tau, 1 hari nanti aku bole jadik mcm Usop Wilcha versi fompuan plaks....ehehhehehehe... berangan mesti ader kan?
       Ari senin neh (25/4/2011)... jam 8.30 mlm... ader 2 tiket, hub aku x dpt nk juin so ader sesaper sudi temankan aku?? Plzzzzzzzzzzzzzzz......




2 comments:

AzMask said...

wah bestnya...

akuzle said...

azmask: mmg besh...jom2