GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, April 9, 2011

Pemandangan yg Cantik kt KLPac

     Korang ingat tak ngan 'open day' yang dianjurkan oleh KLPac? Memang setiap tahun KLPac ada buat 'open day' neh. Mula dari tahun biler aku lupa; maybe ader dekat 2-3 tahun kots. Aku menyambut baik 'open day' yang dibuat ini pasal inilah satu2nya hari orang2 awam yang juga peminat seni persembahan mendapat ilmu yang baru mengenai bidang tersebut. Kalo sesuker nak g KLPac tuh idokler kan3? Lagi satu, orang2 awam boleh berpeluang tengok macam2 persembahan dari seni tarian, seni lakon, street entertainment, stand-up comedian (minat aku neh) dan lelain. Boleh gaks tengok filem pendek dan filem 'indie'.

'Main office' yang sungguh cantik . Kat sini kebykan events berlangsung.

Memana events sure ado moto2 besau or vintage.
 
     Dah ingat elok2 bole haplod gambo tadi, tetiba mingung balik. Rejeki korang leh tengok dua tuh ajeks. Kesimpulannya, memang best pengalaman kitorang kat sana. Tengok macam2 jenis bakat orang. Ntah biler turn aku nak tunjuk bakat aku plaks...err, apa bakat yang aku ado eh?...eheheheheh
 


6 comments:

kak ina kl said...

dah pergi ke kl pac tapi gi waktu malam..nampaklah lampu ajer..

betullah anak sendiri ni kurang hormat..walaupun bukan semua..semua ni sbb didikan dari ibubapa kan..selalu sgt ibubapa salahkan guru ..bukan nak salahkan anak dia.


wah glam kamu ek ..muka msk dlm mastika bulan jun

akuzle said...

k ina: akak g tgk citer apa masa tuh? mastika bulan 4 laa, kak. bulan 6 lom kuar...ehehheh

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

pernah dgr nama klpac ni tapi tak ingat kat mane..hihi!

akuzle said...

mak dara terdiva: ala, dokek sentul park... stesen ketapi lama..

ComeyBelako said...

salam,
great to be back here.

akuzle said...

comey: came back already? when? enjoy the feeling...