GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, September 19, 2011

Main Game Back to Back

     Abg Imran biasanyer abeh skola kul 11.30. Pastuh, dier ngaji umah cikgu then dlm kul 12 lebih, cikgu akan hantar dier balik umah. Inilah rutin dier setakat aku berpantang neh. Bila aku dah koje sok lain plaks laa rutinnyer. Lain sketlaaa tp yg g skola, balik skola tuh macam biasa.
     Dah balik skola, surely dier akan nenen dlu. Tp, bukan nenen 'natural' lah tp botol. Dah puas suh benti tp x berjaya lagik. Bukan benti minum susu tp benti minum dlm botol. Dah meminum tuh, kadang2 dier akan terlelap. Kalo tak terlelap, inilah aktiviti lepas skola yg paalingg dier suker:

Budak rongak ngah main game kt tenets.


     Pastuh, dier leh wat marathon game plaks. Main pvp plaks.... layankan ajer. Kalo tak, ngacau Adik tito jer kekdahnyer. 



9 comments:

Zarul said...

layan kan ajer ..janji jgn dia ngaco

Daddy Ziyyad said...

uittttsssss..dah besar pun minum susu lagi....ekekekekkekeke

haslina said...

sama dgn anak saya umur 4 tahun. tp lom sekolah lagi. kerjanya di rumah ialah main game di komputer dan layan kartun di tv9.
klu tak layan game di hp.
huhu.

Eazy Izzuddin said...

layans saja..
hehe...


JOm join contestku =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

akuzle said...

Zarul n Eazy: tuhlaa. layankan ajer. kalo ditegah ntah aper2 dier main laks.

haslina: sama jeks budak2 skang kan? kalo ader homework lg jenuh nk nyuruh siapkan.

Daddy Ziyyad: itulah mender yg susah nk tinggal....huhuhuuh

L said...

bdak2 skrg.. lg pndai teknolgi.. hohoo

dah semyang belom?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

sW33tdARLiNG said...

bebudak skang ni mmg advance.. kalau tak dapat main game, tak sah

farra8979 said...

wah, abg suka main game ye.. tapi dah besar masih hisap botol susu? hihihi...

akuzle said...

L : sgt btui. depa ske ngan mender2 yg interaktif n bergerak.

sweetdarling: sgt btui. itu jd darah daging depa dah.

Farra8979: itulah mendernyer. tp, itulah gaks mender yg paling dier malu. senjata sy nk ugut dier kalo wat perangai; nak tunjuk botol susu dier kt kwn2 dier n cikgu2 dier. jahat kan mama?.eheheheh