GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, September 12, 2011

Nesvita On The Spot

 

     Balik dari bercuti raya kat kampung last 2 weeks, uncle jiran sebelah menghulur plastik merah. Plastik tuh berisi surat2 kitorang masa seminggu kt kampung. Memang uncle dah paham apa nk dibuat biler hub aku ckp,"uncle, kitorang balik kampung seminggu. Mintak tolong tengok2 kan umah yea?". Memang btui dijaga beliau. Tqvm, uncle.
     Antara isi beg plastik tersebut adalah 3 paket sample mender yang korang tengok kat atas tuh. Dah lama tak dapat free sample since Libresse dua tahun lepas kots. Bukannyer apa, tak tau mana nak cari company mana yang bagi2 sample tuh kan? Biasa kat pasaraya ajer. Ini ader rejeki bulan syawal, or bulan posa gaks pasal masa isi borang tuh bulan posa. Kat mana? Kat Facebook ajer. Korang 'Like' page 'Nesvita Malaysia' dan isilah form kat situ. Ada 5000 sample utk diberi. Byk tuh n insyaallah, sempat punyos. Terhad kepada 1 household setiap sample. Jomlah juin aku menikmati kelazatan minuman sarapan neh. Lagi 1, siap bole suh depa terjah lagik opis depa pepagi. Silalah cepat weh.

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

-bagus betul dapat jiran macam uncle tu.

- selalu sample susu/pamplet Anmum aja yg masuk peti surat rumah saya..haha

akuzle said...

Daddy Ziyyad: so far alhamdulillah. tp, ader gaks yg x tahannyer. time pet dier dok barking tanpa henti sampai imran slalu bising2 gaks suh diam. pro n cons laa kan? Anmum tuh psl hero berdua tuh 'client' setia kan? ehehehe

akubiomed said...

Rajin minta sampel percuma. Penting juga pengilang mendapat maklum balas dari Tester :-)

akuzle said...

akubiomed: dr dok saja2 tuh baik rajin2kn diri. nk nunggu duit Nuffnang n Churp2 lmbt lagi... btui, itulah tujuannyer depa bg sample. dpt maklum balas dr client.

haslina said...

alhamdulilah dapat jiran baek.

hubby rajin daftar freegift utk pampers huggies.
so mmg da banyak kalilah dpt gitu.daftar di laman web huggies.
;)

kak ina kl said...

dah pernah dah beli benda ni dulu..dah selalu minum rasa jemu pulak.

nasib baiklah tak jadi apa-apa kan..alhamdulliah. jem nak ke pantai timur memang parah kalau cuti hari perayaan. apa nak buat sabar ajerlah