GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, March 10, 2012

Balik Kampung

     Esok, lepas Abang Imran balik dari tutorial Smart Reader, insyaallah; kitorang akan berangkat balik kampung. 

     Balik kampung? 'Gateaway' dari segala rutin dan tekanan di bandar. Balik kampung tak stress? Hala balik sana, rasanya ok. Hala balik sini minggu depan? Ohkey, tanak pikir. Stress......ahahahahh

     Plan nak wat aper? Rasanya2:-

1. Sarapan bersama penulis? Saper? Hanis Azla? ehehehhe... nantiler aku hapdet.

2. Menghadiri kenduri kawan-kawan. Setakat ini, ada 3 jemputan. 1 di Bukit Bunga, Tanah Merah. 2 lagi di Jerteh atau Besut, Terengganu.

3. Sembang puas2 ngan kakak, abang ipar dan anak2 buah.

4. Acara makan2 anak beranak. Mungkin g beli ikan talapia murah dan bako...waw!!

5. Ganti posa. Agak2 bolehkah? ...hihihihi

Yang paling 'best'....

6. Tanda kertas peksa....huhuhuhuuh

Chaiyok2 utk diri aku... untuk korang, teruskan keja nooo? Melainkan korang amek cuti tahunan bawak anak/cucu jalan2....

 Per2 hal pon, jangan lupa nak sonyum yor?
 

10 comments:

kakcik said...

Nanti bawalah ole2 dari kampung ya? :)

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Mendoakan segalanya berjalan dengan impian. Selamat perjalanan pergi dan balik.Salam utk suami

[PCL] said...

mcm tulah yo koje cikgu....stress! , semoga slmt perjalanan dan impin mu.

Temuk said...

As-salam
Selamat bercuti & bergembira balik kampung. Semoga semua yang dirancang terlaksana, terutama pelan no.6 yg 'huhuhuhuuh' tu... Berhati-hati di jalan raya.

KhaiRin : anies said...

hati2 d jln raya!

atuk said...

Assalamualaikum Ayu

selamat bercuti
selamat berjumpa dengan saudara mara

kertas periksa tu bawa balik ke KL baru tanda...he he

haslina said...

selamat bercuti Ayu.
tanda kertas peksa...bawa balik kerja ya.
x pelah, pelan2 semoga siap juga nanti.

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

Assalam, best nyer balik kampung. Bebaik jalan erk. Kami belum ada perancangan lagi untuk cuti sekolah ni. Apapun, jemputlah singgah kat blog saya , http://pengantinbudget2.blogspot.com/ untuk mencari persiapan kahwin budget ;). Yg selalu client cari bantal nikah berkaki kerawang...

Amy PB2.

madammondoq said...

musim org kahwin ni.. selamat menghadiri jemputan.. ;)

Anaa said...

beb aku jeles ngan aktiviti ko yang last sekali tu.. sebab yang tu je aku tak leh tiru.. kekeke..