GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, April 14, 2012

Flaming Steambot@Kemuning Utama, Shah Alam

Tertukar cenel neh psl 'umah' yg didaftarkan kat Bloggeroid adalah yang ini dan bukan 'Mana Mau Makan'. Gasakler yang penting 'umah2' sendiri kan? hihi..
Dah lama sangat teringin.Baru kali ini berkesempatan. Dolu2 rega 'per pax' nya dlm Rm15tt ajer.Hub aku ler citer pasal kwn dier yang belanja. Now seorang dewasa kena bayo Rm26.90 dan kanak2 bwh 12 tahun Rm9.90. 4 tahun ke bwh plaks pree.

Ini dah round kedua. Tgk hampas2nya plaks. Nak 'snap' yg proper tak sempat psl dh kebuloq.hehehe..



A happy baby gurl psl 1st time dok kat seat neh. Lagi syok dpt aiskrim..

Tudia dpt seat dkt pintu aper ntah. Nasib baik bukan pintu jamban..hwawahwa..

Jadi kreatif jap. Kalo korang terliur tuh jdlah jwbnya.
Secara keseluruhannya, makanan kat sini boleler tahan pasal byk pilihan. Ada nasi goreng, mi goreng, 1-2 jenis bebola yg digoreng selain makanan laut tuh semer. Paling best ado 'dim sum'. 3 kali aku ulang..lalala.. Pastuh ado eskrem 2 peti. Perasa tembikai susu yg kaler hijau tuh mmg besh. Fresh sgt. Minuman plaks ada air kordial pelbagai perisa tp yg murah pasal rasanya x bpe nk best n cair tp gasakler. Air berkarbonat n kopi panas pon ado.
Bab yang tak bole blah adalah kebersihan. Mmg kurenglah. Tapi rasanya kat Malaysia neh payah nak cari tempat mkn yg btui2 bersih. Kat restoran konsep n hotel pon nasib2 ajer. Susah kots nk jaga kebersihan neh..huhu

Leburr!!


Boleler juga kalo nak g cawangan lain. Hampir lupa, kalo korang bwk 'bala tentera' 10 org, sorang dpt mkn pree. Yang penting elakkan pembaziran yea?
Alhamdulillah! Lagi 13 days to go..huhu

posted from Bloggeroid

6 comments:

al-lavendari said...

saya seronok tengok baby tu senyum .. sampai nak tertutup mata.

pasal spesis ke 10 tu memang ada sangat. saya banyak kali kena. saya tak kisah orang berbeza pandangan tapi biarlah bersopan dan meninggalkan identiti. janganlah 'baling batu sembunyi tangan'.

dan terbaru saya terima kutukan di sini ..

http://al-lavendari.blogspot.com/2012/01/jawapan-kepada-komen-dari-2a5d6fac-3d91.html

bacalah .. pasti menarik. tapi jangan lupa komen ya.

ainnoraini said...

Sedap tuu..blm sampai lagi kat situ..

**ayu..kakain sms kat ayu tau...tapi tak reply pun...ke dah tuka itu no hp tu tak wujud lagi...

[PCL] said...

tang skrim tu yg npk sedap...mana dia mamat bangla juai skrim ptg2 nih tak npk lalu lalang punn..

gadisBunga said...

adik iffah dah boleh duduk sendiri. yey!!!

Papa Mifz said...

papa mifz walaupun kerjo dekat kat situ tak pernah try lagi...insyallah berkesempatan papa mifz & family nak cubo la...

terima kasih tidak terhingga pado akak & suami sebab beli cermin mato tadi yer...:)

http://www.papamifz.com/2012/04/pertama-kali-jumpo-blogger.html

Irfa said...

oh tpt ni
pegi sekali je adik ipar blanja buka posa tahun lepas