GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, April 13, 2012

Ini Update PAkai Bloggeroid Owh!

Ahai! B4 this, aku hapdet melalui gmail. Kelemahannya? Takbley masuk gambo daaa.. Cer try skang. Tgk bole tak..



Ini gambo Adik Iffah Zukrina masa memula test 'car seat'. Nak anta Abg Imran Zamir g tutorial reading class on Saturday..

Eh2..senang sunnguh pakai apps neh.. Tengss byk2 to abg jejai teratakarmo n myvitrd yea? Tp takbley backlink eks kat sini?I

posted from Bloggeroid

7 comments:

kakcik said...

Kakcik pun kena belajar guna bloggeroid la... Update guna hp ni pun payah beno!

Cik FaRiZaM said...

olo tomey nye dia senyum. dia mmg pandai tenyum la depan kamera...tomey !!!!

kak kalau nak cek anlene bone check tu , leh tgk kat website ni--> http://www.anlene.com.my/bone_check.htm ( click dekat "Find out where we are this month") , boleh la tgk mana yg berdekatan dgn akak. this week diorg ada dekat carefour midvalley sampai ahad ni. cek la. kite kat thap ke 2. dia kata agak bhy, sbb sy pon tak suka susu :D

h4ni3 said...

Bloggeroid?
Guna android boleh la ek?
Skrg jugak nak pi tgk kat market! Hihi

KhaiRin : anies said...

sy setia dgn cr tradisional hehehe

Anaa said...

waaaa. kena cuba ni ayu..
aku bab2 gajet ni memang sokmo tinggal bot..

Daddy Ziyyad said...

saya pakai pablik fon. Sekian. Takde apps utk update blog guna pablik fon..huhuhu

Nurul Akmal said...

aloooo comelnyer...