GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, September 30, 2012

Jumpa 'Kurma Manis'

     Hari minggu yang sibuk lagi. Selepas hadir ke majlis jamuan raya kat sekolah, kami bergerak pula ke Kota Kemuning. Tujuannya untuk tengok2 tudung dari 'The Little Scarf' sempena pelancaran cawangan Shah Alam. Jemputan ini adalah dari pemiliknya, blogger Kak Siti Rokiah. 'Umah' beliau adalah kat sini.


Tanpa buang masa, terus 'snap2' lepas menerai salah 1 tudung di Kedai Kak Siti neh. Amboi! Selesa sungguh. Nampak terletak ajer bila dah sarung. Cer banding ngan tudung murah aku neh...

 Yang mana 1 ai lebih 'vogue'? Ini 'snap' gambo lagi pasal tak puas 1 gambo ajer...hehehe

     Kak Siti sungguh peramah n 'frenly'. Memula memalu juga pasal ini kat umah orang kan? Tapi, dok lepak n tengok2 japs lepas tuh oklaaa. 

 Ada jamuan ringan gaks...

Tengoklah koleksi tudungnya. Nasib baik berlipat. Kalau semernyer digantung, rabakler poket..har3.. Biznez masuk ker tuh, Kak?...ehehehe

     Kalo nak beli online tudung Kak Siti neh, bole order terus di kedai fb beliau...

     Terima kasih atas layanan tempoh hari, Kak Siti. Siap jagakan Dik Iffah lagi. Semoga perniagaan akak terus 'sukses'.. Amin3...

p/s: hujung tahun Kak Siti nak bukak cawangan di Seksyen 13, Shah Alam plaks. weiiii, laaggii senang nk terjah. kena menyimpan dari sekarang...

 

 

6 comments:

siti rokiah said...

hehe terimakasih banyak2 sudi datang, dapat jugak collect tudung yang dimenangi serta berkenal kenalan

Kakzakie said...

Adik Iffah dah kena jagakan nampak gaya mesti Ayu beli banyak ye. Cantik memang awning dia kat atas kepala rata - cantik.

Rai Ourkizuna said...

adik iffah pun boleh tumpang bergaya.. hehehe..

Afasz said...

adik iffah pon beli tudung baru ke? leh la pakai lain2 tudug. :D

Nadot said...

waaahh... lg dekat kot kalau kat sek 13.... kene tunggu gak nii.. hihi

KiD said...

waaaahhhhhh... borong laaaa tudung2 tu.. :)