GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, January 25, 2013

Teruja

     So many things to be done. Exhausted but happy. Things that I love most. Doakan yang terbaik utk aku, Abe Zam dan anak2 yea? Amin3...

Dapat jemputan makan di sini atas tiket blogger. Bangga! Terima kasih, Sumijelly dan tuan kedai.

  Dapat 'geder2' lagi.

 Abe Zam akan mula berniaga makanan gerai iaitu char kuey teow di restoran ini. Bermula 1 Februari 2013. Tempatnya di Kemuning Utama berhampiran KFC dan Pizza Hut. Jemput datang dan rasa. Kalau tak sedap, sila komen untuk penambahbaikan.

Syukur kepada ALLAH. Apa lagi yg kita nak kan?

14 comments:

Irfa said...

oh boleh la try kalau kesana
moga bisnes maju ye

Azian Elias said...

Good Luck.. hopefully one day akak sampai sana.. try char koew tiau abang zam..

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu...bestnya kalau ada masa boleh try ni...:)

Kakcik Nur said...

Hahaha... Nanti kakcik datang! :)

Kakzakie said...

Tahniah Ayu... kakak suka bangsa kita meneroka alam business. Moga success.

hafizmd said...

As salam.
Ala, sodapnye! Ambe ni peminat nasi beriani...kalau lapang, lehla terjah nanti..

terima kasih berkongsi tmpat2 makan yg best!

#Salam SBB2013

zino said...

kalau kesama boleh la singgah..

adza irdawati said...

nice to meet you semalammmmmm sisssssssssss

Rai Ourkizuna said...

Dekat ngan giant tepi kesas tu eh kak..?

cleffairy said...

Waaaahhhhh... bertuah la akak, kawin dengan orang yang pandai memasak! Macam saya ni...husband, masak air pun belum tentu pass. Hahahaha! Nanti la, kalau berkesempatan, saya datang ye. :D Semoga biznez maju...dulu, kini dan selamanya!

KiD said...

ini boleh jadi tempat lepak nih... hehhehee

cikgu Naman said...

moga bisnes maju ;)

Cik Nurul Siezuka said...

Kalau g kat sana, boleh jenggah ni.. :)

Aku Ibu Muda said...

baru perasan wani tak follow lg blog kak ayu... patut la tak melintas di dashboard :((