GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, January 7, 2013

UNDI UNTUK YANG COMEL DAN SANGAT MEMBANTU

http://crunchies2012.techcrunch.com/vote/?MTk6OTc

'apps' berbudi jadi kita kena berbahasalah. Korang yg belum try mender neh, boleh haplod kat gugle play 'Waze'. Pree ajer. Tqvm @beliamuda atas rekomendasi.. Pastuh bole undi apps ini di laman anugerah 'the crunchies'..

posted from Bloggeroid

6 comments:

beliamuda said...

Ouh, ada undian untuk Best Startup Apps eh. Tak tahu pun.

Kalau ada masalah masa guna Waze, terutamanya pasal routing jalan, jangan lupa guna fungsi report.

Kalau boleh, daftar la masa guna Waze tu.

Melastik Bintang said...

wah.. hebat dah kak ayu dengan gajet2 ni... =)

penangan dari belia muda lar tu...

zie marziah said...

ni yang akak ayu post kat fb tu eh?memang comel pun

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu...wah meriahnyakan...;)

Eazy Izzuddin said...

Undi dah hehe

Macikz Konah said...

Eheheheheh