GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, January 22, 2013

Memulakan Langkah..

..adalah sangat susah. Tapi, adalah sangat penting untuk ke tahap seterusnya. 'Darah' dan peluh adalah taruhan. Tapi masa buat kekuih neh semer Abe Zam dah siap mandi wangi2 tau. Takder peluh menitik pun masa tuh..kahkahkah.
Comey tak kelimnya tuh? Aku rasa ada seninya walaupun 'badannya' leper n slim sket. Takper, esok kita pakai ' acuan'nya yea, Bah? Intinya ku rasa memang dah sedap. Yakin semuanya laku/habis esok. Amin3.. Lagi 1 Abe Zam buat kastard jagung. Nanti2 korang leh tempah yea? Ini untuk diletakkan di Restoran Nikmat Rasa, Kemuning Utama.. Jemputlah korang..

7 comments:

azieazah said...

Wahh ini satu permulaan yang baik. Mana ada orang perfect kali pertama. So pasti practice lagi dan lagi, pasni gerenti lawa dan cun!

JunAina said...

Malu akak dengan Abe Zam pasainya akak selalu beli je karipap, buat tak pernah. Tak reti jugak...ahahaa...

Chik Att said...

pandainya abe zammm

Nadot said...

Hebat ah Abg Zam..saya pun tak reti kelim karipap... pernah belajar sekali, tp buruk benar ghupenye.. terus stop tanak buat dah..hahaa

JMR said...

buat jual online ni..heheh

Rai Ourkizuna said...

Kat mana tu kedainya kak.. Nak jugak terjah.. Hihi..

cleffairy said...

Waaaaahhhhhh...karipap! Mak ai...kelim dia kemas betullah, macam mak saya buat! Sobs...rindu la pulak dekat my mum!