GENG2 SETIA
Dah Boleh Cashout Tapi Tamau
Tuesday, January 22, 2013
Memulakan Langkah..
..adalah sangat susah. Tapi, adalah sangat penting untuk ke tahap seterusnya. 'Darah' dan peluh adalah taruhan. Tapi masa buat kekuih neh semer Abe Zam dah siap mandi wangi2 tau. Takder peluh menitik pun masa tuh..kahkahkah.
Comey tak kelimnya tuh? Aku rasa ada seninya walaupun 'badannya' leper n slim sket. Takper, esok kita pakai ' acuan'nya yea, Bah? Intinya ku rasa memang dah sedap. Yakin semuanya laku/habis esok. Amin3.. Lagi 1 Abe Zam buat kastard jagung. Nanti2 korang leh tempah yea? Ini untuk diletakkan di Restoran Nikmat Rasa, Kemuning Utama.. Jemputlah korang..
Labels:
karipap,
kelim,
Kemuning Utama,
kuih,
langkah pertama,
Restoran Nikmat Rasa
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
Wahh ini satu permulaan yang baik. Mana ada orang perfect kali pertama. So pasti practice lagi dan lagi, pasni gerenti lawa dan cun!
Malu akak dengan Abe Zam pasainya akak selalu beli je karipap, buat tak pernah. Tak reti jugak...ahahaa...
pandainya abe zammm
Hebat ah Abg Zam..saya pun tak reti kelim karipap... pernah belajar sekali, tp buruk benar ghupenye.. terus stop tanak buat dah..hahaa
buat jual online ni..heheh
Kat mana tu kedainya kak.. Nak jugak terjah.. Hihi..
Waaaaahhhhhh...karipap! Mak ai...kelim dia kemas betullah, macam mak saya buat! Sobs...rindu la pulak dekat my mum!
Post a Comment