GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, April 2, 2012

Sarapan Bersama Bloggers Lagi - Menu

     Aku sampai kat umah Uncle LF dalam jam 10 pagi. Masa tuh Kak Ida NyanyiSunyi, PCL, Acu Sayang dan kawan baru, Nukilan Mawar dah setia menunggu bersama hidangan depa. 
Ok, tanpa berlengah... mari kita melihat apakah menu yang telah dibawa...

 cute n tasty little chocolate cuppies from Kak Ros Variasi. Walaupun akak kiter neh x dapat hadir tapi tetap menitipkan air tangan beliau utk kitorang. Tqvm, Kak Ros!


 Saper bawak? Sila mengaku..keh3

Kak Ida Nyanyi Sunyi punyo..

Acu Sayang punyo

Masakan Aunty iaitu mrs. Gedek.

Sekaya kentang dari Kak Hanis Azla

Dari Mama Diana PCL.

Dari Uncle LF

Ini hub yang beli di Pasar Seksyen 6, Shah Alam

Dari Kakcik

Dari Khairien. Anak2 suka neh sampai abeh depa amek..hihihi

So sorryler pasal tak dan nak ber'link2'.. Mantok yang amat.. Nanti esok2 sambung lagi...huwaarrggkkhhh!!


    

10 comments:

kakcik said...

Malam tadi kakcik tido selepas Maghrib. Bangun solat Isyak dah nak jam 5.00 pagi! Nampak beno dah 'reput' kakcik ni... ;-)

[PCL] said...

makanan yg tersedia best n org2 kat sana pon best2 belaka...tggu even raya plak.

Daddy Ziyyad said...

menyelerakan!!! maaf saya tak dpt hadir..

h4ni3 said...

bila next gathering? ;)

Eliss Mie said...

bila la nak join jugak ke rumah LF ni :(

@cu SaYaNg said...

Aku smp umah je terus "terbongkang"
kenyang siot...hahahaa

Anaa said...

hehe.. jap nak *senyum* ngan komen kakcik.. saya pun kalau gitu dah ada tanda2 'reput' gak kakcik..

beb, sori tak dapat menjengok kan muka ku yang comel ini.. hikhik.. tapi serius, deep down i'm very2 terkilan tak dapat gi..

MulutPayau said...

tengok makanan semua tu mmng telan air liur jerlah...hehehe...

ainnoraini said...

Kakain pun tak dpt dtg jugak...
Tengok gambar jer la...

Ati Masrif said...

wah..best2 makanan tu
pasti kenyang sampai lunch
maaf tak dpt hadir..masih
tak sihat n hubby kerja pula

nx gathering ...kena bagitau
awai sikit ok :)