GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, December 4, 2012

Baca-baca Kat PRTUSA

     Pagi tadi bukak blog, komen ada tiga. Baru sat2 tadi bukak, wah, dah 16! Tokojut den... pollower pon bertambah. Alhamdulillah! Tengggsss yea korang sudi jadikan aku kawan korang. Terharu sangat....
     Kemain komen korang semer yea? Mentang2 cuti sekolah; tau2 jer aku simpan dalam stor kejap kegarangan aku. Yerler tuh garang.... Sesungguhnyer komen2 tuh semer kasi gua tersenyum lebau. Tahap gelak sorang2 pon ado sampai Imran Zamir pon pelik...eheheh
     'Tugasan2' yang aku senaraikan semalam kasi peram dulu eh. Bior jadi tapai bole makan masa raya Krismas...kah3
     Ekoran 'terpikat' dengan 'kejelitaan' Perpustakaan Raja Tun Uda masa g kursus penulisan tuh, maka semalam aku hangkut semer bebudak yang ada kat umah neh; 2 orang anak aku + 2 orang anak sedara/buah ke Perpustakaan Raja Tun Uda. Ianya terletak di Seksyen 13, Shah Alam. 

   Pandangan masa balik dari kafe/kantin.

     Musim cuti sekolah neh kalau korang mau bawak bebudak ke tempat yang selesa, berfaedah, bersih dan selamat pada kos yang rendah atau mungkin tanpa kos melainkan minyak dan tenaga, siniler tempat yang sesuai. Dari bayi ke orang tua memang sesuai sangat lepak2 sini. Lepak2 berfaedahler...

 Aper2 hal kasi isi 'minyak' dulu.

     Memula masuk memang takkan layan buku dulu. Pasal apa, bahagian kanak-kanak neh memang menarik sangat2. Dah macam taman permainan sampai mak budak pon teruja. Jadi layan golek2 dan kuang lentang dulu...

  Masih sopan..heheh

 Anak gadisku ramah macam biasa..

     Kat sini memang banyak mender best. Korang gugellah kalo nak tau. Antara yang menarik hati aku adalah ini...

 Bole muat 2-3 orang.

For boys..

     Bagus kan? Mendidik secara halus dan praktikal. Rasa2 akan datang lagiks. Moh kiter wat rombongan cik kiah ke sini. Ruang letak kereta pon pree... Baca lanjut kat sini..

 
 

 

11 comments:

Kakcik Nur said...

Iffah ni bila besar nanti, boleh juga jadi Cek'egu macam mamanya sebab dia sangat ramah. :)

Eliss Mie said...

my nuha pernah ikut rombongan tadika dia kesini. mak bapak dia jer tak terjah2 lagi. teringin jugak nak pi.

Afasz said...

adik iffah di ngorat ke tu?? rajin nye dia bc buku.

mrs puex said...

mmg ade niat nak bwk ank daraku ke sana tp masa sentiasa mencemburui saya..huhu..bole bwk bby ke kat sane eeyh??

azieazah said...

Library memang tempat paling best untuk lepak!

*SiRibenMerah said...

ramai ckp library neh best...ntah bila saya berpeluang nk g sini...

makchaq said...

Best nye..siap ada tempat solat..

Masa anak2 kecik2 selalu jugak lepak2 library2 kat KL, kadang2 kat MPH pun lepak berjam2 sebab ada ruang kanak2.. ralit anak2 membaca..

Bila depa dah besaq memang x dah, Nafisah memang tak berpeluang la..

JMR said...

garang ke cik akak kita nih..?:-p

shazrina said...

lame dah x gi library tu ...dah berpuluh tahun x gi ..huhu

Ros said...



masa time sek menengah dulu akak memang pengunjung kat perpustakaan negara (kat chow kit - skarang dah tak kat situ lagi) setiap minggu..siap bersila atas lantai..ruang kecik selalu kerusi penuh..bagunan pun tepi jalan tak de ruang untuk meregang urat apalagi nak makan-makan...

dengar dan dah tengok banyak gambar ruang perpustakaan kat shah alam tu..untung anak2 sekarang semua kemudahan sangat hebat...
anak2 akak memang selalu ke situ..akak je yg masih terperap kat rmh ni...(bukannya jauh pun...)

Anonymous said...

[p]The GHD Boho Styler Set contains the GHD Gold Classic Styler, two sectioning clips, a get-the-look book and a boho chic styler bag which makes it [url=http://www.ghdhairstraighteners4uk.co.uk]ghd sale[/url] an ideal birthday or Christmas gift for anyone . Except the two ones, purple Ghd straighteners also is instead pouplar . One day I used to be browsing [url=http://www.ghdhairstraighteners4uk.co.uk]ghd hair straighteners[/url] the world wide web and find a location for a girl . we're fundamentally a allegory webpage for cheap ghds wild hair straighteners ?only one substantially more entertaining and imaginative component of developing furnishings by signifies of your cardboard furnishings group could possibly be the achievable so regarding increase a surface area model and model and design in the route of the exterior of the respective furniture . Murong enjoy while using cry of cicadas seem again to see her eyes asked: Pearl I know you greatest for me permit me request you an excellent time out of authorities? I genuinely want to see this outside globe . Not only is the kingdom, o the soldiers, [url=http://www.ghdonline4uk.co.uk]cheap ghd straighteners[/url] silver when the members of the holy teach remaining can hear the pleasing of voice . Many people believe that dragonflies symbolize quickness, invincibility and agility due to insect's maneuverability and speed.[/p][p]christian_louboutin Fontanete boots or shoes belvedere pump fabricated with suede chatter toe the [url=http://www.ghdsaleghd4u.co.uk]ghd straighteners sale[/url] red-colored covering sole will make boots or shoes and elegance . this professional [url=http://www.ghdhairstraighteners4uk.co.uk]cheap ghd straighteners[/url] hair and facial salon type Ghd hair straighteners straightening irons . nbsp; They provide many kind of handbags, but essentially the most exceptional one could maybe be the leatherette Clutch purse . They may be expensive but they are going to keep going longer,perform function considerably quicker [url=http://www.ghdonline4uk.co.uk]ghd outlet[/url] and far much better than cheaper designs . She mentioned her hair disheveled and constantly difficult to take [url=http://www.ghdsaleghd4u.co.uk]ghd outlet[/url] treatment of . [url=http://www.ghdsaleghd4u.co.uk]ghd straighteners[/url] m . Vibram five_fingers traditional KSO Sprint
This entry was posted
on Friday, June 4th, 2010 at 4:09 amand is filed below Uncategorized.[/p]