GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, September 19, 2014

Nuffnang Premier Screening: The Equalizer

Dah lama tak cuba nasib untuk dapatkan tiket wayang percuma dari Nuffnang. Dapat 'newsletter' yang biasa tiap bulan tu, jari-jemari bagai didorong untuk klik ke 'banner' filem ini. Kena tulis entri ka? Tak payah. Komen je di entri The Equalizer kat blog Nuffnang. Bereh.

Kelmarin. Dok belek2 hp kat KL Converge 2014, dapat email terbabit. Alhamdulillah. Sepasang tiket ke tayangan perdana The Equalizer ni. Watak utama dipegang Denzel Washington. Wow! Apa lagi yg dapat diucap selain hebat dan berkarisma.








Sapa lagi dapat? Jomler nonton sama2..

posted from Bloggeroid

7 comments:

Kakcik Nur said...

Tahniah Ayu. Kakcik dah lama tak dapat apa-apa dari Nuffnang. BE pun tak ada... :(

monalita mansor said...

syoknyerrrr....

Mohd Rasul Abu Hanipah said...

dah lama tak join event2 dari nuffnang. inshaaAllah nanti ada masa nak join balik. da lame tak tgk wayang free ni hehe :D

Ezad Skytech said...

sy da lama tak join premier screening nuffnang ni kak...dulu da jenuh dapat premier screening...sekarang ni macam nak cuba balik je...best dapat tengok movie awal sikit daripada orang lain..dan yang penting free...

P.S - tahniah ye kak ! :D

makcikkantin said...

tahniah ayu.

Ms Haslina said...

seronoknya, rezeki gitu.
tahniah ayu.

Happy walker said...

First time visits here, nice blog and sharing, I wish you to have a happy day~ =D

Regards,
(A Growing Teenager Diary Malaysia)