GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, October 25, 2010

Gege Riuh di 'You Again' Movie Screening.

     Hokeh, ader rejeki mendapeklah lagik tiket wayang pree. Sesudah terlepaih 'Altitute' dek kerana terlambat membukak email (alasan tipikal). Citer neh memang besh. Sempoi giler ngan dialognyer yg simple tp penuh sindiran dan pengajaran. Pelakon2 juga memang besh. Yang paling syok, ader kuar hero 'Dallas' iaitu Patrick Duffy. Awww!! Pakcik neh memang hot even dah berusia benau. Lagik 1, biler 'The Rock' kuar, aku dok terjerit2 sampe org lain pon dok tergelak2 dgr aku histeria mcm tuh....huhuhuhuhu, bikin malu. Kalo dalam tuh terang mau malu giler seehhh...
     Tapi yg paling besh, dpt kenal2 n tgk depan2 bloggers glamer a.k.a celebrity blogger. Korang silalah layan gegambo berikut. Selebihnyer korang tgk kt FB yer? ehehehehe....

 Masuk2 ajer, nmpk CikLilyPutih... appa lagik, kasik tegur ah... 

 Suda amek tiket.... tetiba pewut berkeroncong...

 Berputau-putau cari, akhirnyer jumpa... the food is great!!

Tengok neh, semernyer celebrity bloggers... tak bangga aih? eheheheh

 CikLilyPutih, RM, Sumijelly, Makdara Terdiva and Akuzle Ayu

Posing style 'tatau nk kater haper dah'


Baby Sumi yg jadik 'lauk' pada hari kejadian


Dah telenglaa plaks

the new red baby??


Rerupernyer ini baby Sumijelly yg punyoooo!!! Hheheheh...

Aku yg still tak puas2 nyelit

Artis wehhh kener skodeng ngan Pizzarazzi.

     Well, that's what we caall...









6 comments:

Nia said...

a'ahhh..rasanya saya perasan tau masa dgn lilyputih tu. tapi masa tu dah rushing nak balik, tak sempat nak kenal2..huhu..

Sumijelly said...

nak gmbrrrrrrrrrrr..............hehehehe

yang reramai tu la..hehehe

emel kat sumijelly99@yahoo.com yek


Sumijelly.com

akuzle said...

nia: huk alos... nextime kalo rasa yer tuh g jer tego... x kan akak nk wat donno jeks...ehehehe

sumi: wahai adikku, nnti yer psl akak neh now ngah bz mcm PM, pahtuh line plaks mcm Niyang Rapik neh, mengong manjang... nnti akak bg eks? jgn majuk tau....

penaberkala said...

aih, byk kali kak buleh tgk wayang free
best ah duk area kl, mudah sikit
ore dpt invitation takers, tp tak dapt nak pi, jauh
hari isnin plok tuh
melepas,ish3

meriah kan jadi blogger

akuzle said...

penaberkala: br nok koho2 bulih neh, dik... alhamdulillah! rejeki ah...olos dior bulih 'takers'....huhuhuhuh, bakpo x bui kor kak? huhuhuhu... nati lepas internship mehlaa kijo d kl... ok dops? kor ado scholarship mmano?

penaberkala said...

boleh passing ko member ke klu dpt invitation tu? ore tak gheti sgt lagi pasal NN ni, baru blaja koho2
Buffered earning pun baru buleh so marin,haha

insyaAllah, klu ada rezeki blh gak kijo kat KLCC,hehe
scholar MARA, so tak terikat ngan mana2 pihak la