GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, August 15, 2012

Nak Cashout?


Oh, tidak! Tunggu dulu. Tunggu sampai jumlahnya agak menarik. Setelah 2 tahun 'berkawan' ngan Nuffnang. Sangat ciput tapi inilah rejeki saya bersama Nuffnang setakat ini. Tak termasuk invitation n events yang lain lah tapi dah lama takder neh.

First cashout korang baper hengget??

11 comments:

Nanie@NMS said...

Salam Ayu,

Auntie punya kalau kumpul setahun 2 tahun dapat beli kambing sekor untuk raya tapi kali ni dah kumpul hampir setahun hanya lepas duit ayam 2 ekor ajer..

Apa masaalah entahlah, kalau auntie ada n3 baru, unik readers dah hampir seribu setengah sehari..kadang kala 2 ribu

Dulu anak auntie boleh dapat mencapai rm1k sebulan sekarang udah tidak ada lansung..

Ada berlaku pilih kasih kah?
Tak per, kalau yang jaga tu orang Islam, jawablah diakhirat nanti, kalau kafir no komen.

Nurul Akmal said...

dapat buat duit raya kak.. huhuhu tahniah..

JunAina said...

rezeki ramadhan...

kakcik said...

Kakcik ni kalau kumpul2 selama dua tahun lebih, tak sampai RM500 punnnn...

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-ciuman-sebagai-sunnah-semata.html.. follow me back

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Abil Fikri Ahmad said...

Saya ni ada la dalam 13 henget jea..amacam boleh beli BMW sebijik tak..?

@cu SaYaNg said...

aku nye sikit bonar :(

Irfa said...

first cash out saya rm51..lepas tolak kos apa tah,jumlah cek yg diterima adalah rm49.hehe

azieazah said...

Kak Azie pernah cash out sekali jer. Itupun ciput gak. Setakat lepas jumlah yang layak di cash out jer.

Sejak tu, malas dah nak semak.

Nurul Atika said...

1st cashout sy rm 50 jgk.
tgk amount dah ade 50 trus cashout..
tp tu j la skali ..hehe
sampai sekarang tgh kumpul lagi. :)