GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, August 6, 2012

Salam Nuzul Al-Quran

     Alhamdulillah! Dah lama tak cuti di permulaan minggu kan? Kalau yang bekerja tuh, nak wat cemana. Takper kena kerja. Tak jem sangat hari ini. Agak2 bole sampai umah cepat sikit kots. Insyaallah.

     Isi rumah neh semuanya tak sihat. Batuk, selsema dan demam. Paling teruk Si Baby Iffahlah. Mula hari Jumaat lepas. Yerlaaa, dier kan ker bayi. Tak reti nak buang2 kahak jadi panasnya berterusan cuma hari ini nampak elok sikit.Aku dan Abahnya terus bagi ubat. Susu pon tak baper nak pasal tekaknya tak selesa berkahak.

     Hari ini aku sesaja nak kongsi gambo 'print screen' yang diamek dari FB aku. Naper FB aku takbley bukak now yea? Berkaitan nombor2 ajer. Kebetulan plaks...



    
     Saper lahir pada tahun2 tersebut? Takder hadiahler nak kasi. Saja tanya...hihihih.. Tahun 1999 tuh, gua baru mula bekerja pada usia 21 tahun.

     Hari neh takder ker orang2 bermurah hati nak belanja aku buffet Ramadhan? Dah boring makan juadah kat pasar Ramadhan. Berlagak nyerr!!

     Selamat Menyambut Nuzul Al-Quran kepada korang semer. Selamat bercuti kepada yang bercuti.

p/s: Hari Jumaat aku masak sesuatu. Jom tengok kat 'dapur'..

3 comments:

kakcik said...

Kakcik lahir tahun 1961. :)

atuk said...

Salam Nuzul Al Quran Ayu

Moga cepat sembuh yeeee

Anonymous said...

Locate Chanel purses from [url= http://www.lightchanel.com ]lightchanel.com[/url ]. Go shopping the newest variety of Chanel bags from your most favored merchants [url= http://www.alsochanel.com ]chanel purse outlet[/url ]


http://www.get4url.com/story.php?title=chanel-outlet-15
http://www.finallyfreedating.com/blogs/posts/Qande23s
http://www.usbfax888.com/bbs/viewthread.php?tid=659214&extra=