GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, February 1, 2012

Nak Beg Tangan SACHS Secara Percuma?




Nyatakan kenapa anda ingin memenangi contest anjuran namiacinta.com ini...

     Sebab ae? Biarlah gegambo berkata2...
Ini beg tangan saya sekarang. Saya menggunakannya sejak 2009. Itupun kerna dihadiahkan oleh teman2 saya sewaktu bertugas di sekolah lama. Kiranya ada 'sentimental value' ah neh...kehkehkeh

Mau tengok lebih dekat 'kondisi'nya?

'Tangkai' neh kena spray laa kots..
Ini plaks kena 'stapler'....

Mungkin 'caption' gegambo neh akan jadi kenyataan kalo sy tak menang contest ini (ayat minta simpati)

saya menyertai contest namiacinta.com kerjasama bersama dolceflavidus

     Korang takyahlaa sertai pasal 'henbeg' korang semer baru beli...kan3? (jangan rejek penyertaan ini dek krn ayatnya yer?)

14 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Kaum Adam boleh turut serta contest ke?

IMANSHAH said...

erm hebat2..perempuan kan..hehe

Acik Erna said...

Ayu..semoga ayu berjaya..

kakcik said...

Kakcik pun gunakan beg tangan yang dihadiahkan oleh adik2 pada hari ulangtahun kelahiran yang lepas. Tapi sebab kesian kat Ayu, kakcik tak naklah masuk kontes tu... hehehe...

Marina Monroe said...

Salam,

Syabas kakcik, saya pun gitu juga.

Irfa said...

sy pun pakai beg yang adik bagi..sbb dia beli beg baru..so sy nak join jugak.tak kira ..tak kira nak join jugak(dr sy yg tak minat join contest..hehe)

azieazah said...

Nampaknya, Kak Azie pun kena beralah juga. Sebab I peminat handbag, dan masih banyak handbag yang masih baik untuk dipakai.

moga AYU menang!

JunAina said...

Kak Aina ada 2 handbeg tapi bila kerja aina bawak beg sandang jadinya handbeg bungkus dlm beg simpan dlm almari...heheheee...

So kurang lagi sorang pesaing untuk Ayu...:)

@cu SaYaNg said...

mak oi....handbag muuuuuuu
memang patut menang tu beb :)

Kakzakie said...

OK Ayu kakak tak masuk contest ini jangan takut. Chances Ayu lebih besar, tapi h/bag kakak pun hadiah juga tak mampu nak beli.

nurkaloi said...

hahah betul2 tnjuk smpati ni kekeke

Anaa said...

ayu, nak henbeg jugak nak henbeg jugak... henbeg aku pun seangkatan gak ngan henbeg ko.. kaler je lain..

Cik FaRiZaM said...

assalamualaikum akak...salam perkenalan.....dah follow blog akak. follow blog sy ye

aku budak klang said...

ABK memang peminat handbag...Ayu punya hal ABK tak nak masuk la...bagi peluang yg lebih cerah pada Ayu.....semoga berjaya