GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, October 14, 2014

Kosong, kosong, kosong

Kalau dah namanya blogger yg ada blog, semestinya ada entri. Blogger otai pernah cakap, blog yg baik perlu 'updet' sekurang2nya 1 entri sehari. Nampak konsisten kan? sapa yg cakap ni? Baru teringat. Anarm Khairul yg cakap ni. Eh, tak reti plak nak letak link.

Kenapa tajuk kosong? Pasal akhir2 ni takde idea plaks dah. Otak dan minda kosong. Bahaya juga ni kan? Nak menaip tapi otak malas nak pikir. Ada juga macam ni ya? Alah, nama pun manusia. Byk ragam, banyak songeh.




Belah kanan bukan air kosong. Lupa dah aku nama airnya.


Korang pernah terasa kosong?

P/s: ok siap 1 entri.. Keh3

posted from Bloggeroid

3 comments:

Kakcik Nur said...

Akhir2 ini blog kakcik memang selalu 'kosong'. Walaupun ada catatan, tapi macam terbiar kesepian... :(

JunAina said...

Akak pun menulis ikut mood.

Ibu n Abah said...

Ayu..
Ais kosong
Sgt menggoda
Alaaaaa
U kan suka makan kat luar, citer jer pasal makan2
Jualan kway teow di kota kemuning masih On?
Akak selalu pi kota kemuning masuk kat interchange Bukit Rimau.. Itu yg dah takda peluang nak jenguk kedai makan di Kota Kemuning..