GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, January 22, 2012

KURSUS PENULISAN DAN EDITORIAL DI MASJID NEGERI, SHAH ALAM.

     Bz 'prepare' tetamu nak datang kul 10 pagi nanti tapi semalam sempat gaks menyelit g menambah ilmu. Alhamdulillah... Mula kul 9 pagi berakhir 4.30 petang. Layan gambo bersama 'caption' eh...

Ustaz Rohidzir Rais. Korang kenal? Bole add beliau di FB. Ini plaks syarikat penerbitan yang baru beliau tubuhkan. Kalo nak tulis buku, jemputlah..  


     Banyak ilmu baru yang aku perolehi. Yang 'refresh' or 'flash back' pon ado, yang 'off record' pon ado....hehehhehehe. Tengsss yea, Ustaz 4 sharing..

'Pihak' lelaki...macam rombongan meminang plaks yea?..hehehhe
Wanita pon ado..

agak2 'seat' sapo neh? klu: lihatlah bebarang itu, macam lari dari umah...hohooho


Antara jemaah muslimah pertengahan umur yg sesungguhnyer 'IT savvy'. Subhanallah!! Respek u olls laa, kakakku...

K.A.M.I. Ciannyer ada muka akak2 kiter yg x leh nak 'enterprame' tuh...huhuhu. Promo baekkk punyo yea, Ustaz?? Collection today appa macam?..hihihiihi

the best part 4 me, as usual...ahakz!! seriusly sedappp!!

     Sesambil ngemas malam2 buto tadi maklumlaa orang nak mai, Ma aku ckp yang Faizal Tahir meninggal dunia. Macam tak cayer so terus den 'gugel'. Rerupanyer Izwan Pilus. Terkejut sangat tapi mohler kiter sedekahkan fatihah buat roh arwah. Aku minat gaks arwah neh pasal beliau so sweet, berbudi bahasa dan takder gosip ntahaperhaper kan? Sesuai sangat jadi idola bebudak now. Terbaharu dan terakhir rasanya, arwah jadi hos 1 rancangan masakan yang sangat menarik kat TV1, 'Rencah2 ....' aperkernama ntah tapi memang aku suka konsepnyer. Selanjutnya bole baca kat sini. Terima kasih, OhArtis.com!!

3 comments:

mama ju, said...

Salam

Salam kenal dan tkasih. Mama tak boleh sign inlah...insyallah lain kali.
Seronok baca blog ni.
Ok jumpa lagi.
(suami mama pun org kalate!)

Pn. Liza Mahmood said...

Supermak betul la Ayu ni!

Terima kasih sangat2 sudi 'merumahkan' sarapan kami geng bloggers yg melarat jadi brunch!

Jgn lupa siapkan meja kat depan rmh bior Mr. haseben Ayu jual Kuew Teow Kerang 'melambakberteraburbest' tu!

Panglima Muda said...

salam ada makan sedap tu