GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Saturday, January 14, 2012

MOH BERSARAPAN KAT UMAH AKU PLAKS

     Kakcik sudah, Dato LF pon sudah. Anaa lagilah sudah selesai. Begitu juga Kak Azie Azah. Dr. Faiz pon beyeh. Sapo lagi yang aku tak sebut sila reply kat komen entri ini yea? Sudah aper?
      Sudah menjemput utk sarapan bersama, bebs. Best juga kalo sekali-sekala bangun awal pada hari minggu. Kalo hari2 bangun awal lagi bagus. Korang penah dengar 'early bird catches its worm' kan? Kalo berpagi2an mmg rejeki masyukkkk!!! Kendian, jumpa plaks kawan2...mmg syok n best tak dapat nak digambarkan.Lagik, ada makan2 yang ditukar2 plaks tuh. Nikmatnyer,Subhanallah!!
     Ohkey, ngan rasa rendah diri, aku dan keluarga nak menjemput korang semer ke teratak buruk aku. Kat bawah ini disertakan butirannyer...

HARI: AHAD (22/1/2012)

MASA: BERMULA JAM 10 PAGI

TEMPAT: 38, JLN. CEKAP 25/45, TMN. SRI MUDA, SEKSYEN 25, SHAH ALAM, SEL.(SRI MUDA BARU)

MENU YG TUAN UMAH SEDIAKAN: KUETEOW KERANG, AIR TEH 'O' PANAS, TEH 'O' LEMON AIS (SENDIRI BIKIN) DAN SEJENIS BUAH LOM PIKIOR BUOH APER

     Jemputan ini memang terbuka kepada sesiapa sahaja; bloggers, silent readers, 'follower' Dato' LF, Kakcik, Kak Azie Azah, Anaa dan juga yang lelain. Baik yang dah kenal lama, baru nak kenal, 'secret admirer', yang buat2 kenal pon bole, gua tader hal, der... yang penting, niat nak bersilaturrahim tuh ikhlas dari hati. Gitulah...
     Kalo tak sempat nak masak, mai bwk perut pon bole. Dan, jgn plak tinggalkan keluarga d umah. Sila hangkut sekali yea? Kita kenal dan mesra2 semuanya, bukan tuan punya badan shj.
     Dannn, paling penting.. mohon sahkan kehadiran di ruangan komen entri ini pasal kasi senang mau sediakan makanan utk baper org. Membazir amalan setan so kita elakkan... beyeh semer?

Jika kehadiran seramai ini, sy mungkin akan minta pak gad sekolah Imran buka dewan sekolahnya!!...kehkehkeh

p/s: Sekalung penghargaan buat kawan2 yang telah men'konfirm'kan ketidakhadiran mereka atas urusan keluarga kebykannyer tp masih sempat mewar2kan di 'umah' masing2.. next tima kita jumpa, wahai semua...insyaallah!! tengkiu byk2...

26 comments:

E-na Lovely Kitchen said...

aloooo lum sampai lg...x leh nak join....xpe nnt ayu masak kuewtiau kerang spesel deh utk e-na...;))

AzeedA said...

wahhai adik-ayu-ku-yg-manniss
akak udah menjemput di sini ->

http://mawaddahwahab.blogspot.com/2012/01/blogger-brekpes-lagi.html?showComment=1326549245538#c3898345556023749675

kehadhiran - insyaAllah saperti di rmh Dato' ;)

Kakcik Seroja said...

Kakcik baru nak bagitahu AzeedA dah buat pengumuman. Ghope2nye, tuan badan dah datang pun. :)

AzeedA said...

haaa itu le kite ni.. beselisihhh je kojenye hehee..
ate idok le dpt ghendang mabeles kakcik tu ye.. alaaaaaaaaaahai!

azieazah said...

Ampun maaf and sori berlori. Memang tak sempat nampaknya kali ini.

Semoga gathering berjalan lancar. Enjoy yaa...

*Kenang daku dalam doamu! ahaks!

ainnoraini said...

Insyaallah kak ain dtg ye...dah dekat sgt dgn umah ayu kannn..

Panglima Muda said...

salam..... aduhai... saya baru balik dari kelang pukul 2 pagi tadi...pagi pagi dah sampai opis....kempunanlah pm nampaknya...

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
InsyaAllah datang bersama isteri ..bawak jagung rebus ... LF yg akan rebus sendiri

Zarul said...

wah seronok tu ..

Pn. Liza Mahmood said...

Assalamualaikum Ayu,

Kak Liza & Kak Ros (ummu-ta-sya-ha.blogspot.com) InsyaAllah datang.

Tak sangka & tak terduga rhopenye Kak Ros & Ayu ni menetap di dlm taman perumahan yg sama - ntah2 selalu bertembung kat simpang depan sekolah rendah tu tak?

K.Liza jangka sampai di rmh K. Ros sekitar jam 10.00 pg (kena ke pasor dulu le katakan...) lps tu togethergether ke rmh Ayu. Menu nanti kami kompomkan ok?

mamawana said...

Assalamualaikum,

Mamawana tak pasti lagi sweetie Akuzle. Tengok keadaan dulu... Mesti best dan meriah kan...

haslina said...

kew tiow. fuh mmg fav gitu.
nanti bgtau hubby dulu.
klu conpem, insyallah mesti datang.

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Assalamualaikum wbt..
Terima kasih diatas jemputan. Insyaallah saya menyusul dengan adik saya =)

yours
SH

Anaa said...

beb, aku insyaallah akan mai.. apa2 hal aku sms... :)

Papa Mifz said...

teringin nak join...tapi maaf papa mifz diluar kawasan maso tuh..huhu

@cu SaYaNg said...

beb, sampai ati ko x de link blog aku dlm list ko...kecik ati ku..huhuhuhu

pB said...

teringin gak nak join .....


Puchong ke Seksyen 25 , tak jauh mana tu

[PCL] said...

berkecuali lagi nampaknya...

kakyon said...

wah! besnya ..selalu geder2..

azieazah said...

Sori again. Yang Kak Azie dok komen tak leh datang tu Ahad tadi. Kak Azie dah silap Ahad rupanya.... adehhhh

JunAina said...

Kak Aina minta maaf memang tak boleh datang. Hari sabtu nak balik Perlis. Ada agenda pada hari Ahad di sana.

Ros said...

Bersamamu ayu ahad ni...kalau buat perjumpaan bloger pempuan2 je lagi syahdu ya ayu...

kasihibu said...

hrmmm....hari tu rasa macam boleh je hadiri , tp ada 2 jemputan dari ahli keluarga di pandan indah dan sg besar
tak tahu dapat hadir ke tidak di shah alam ni, apapun semoga meriah dan berjalan dgn lancar harapnya

wahida said...

semoga enjoy semuanya!!

Aida Azizi said...

Salam perkenalan... Just blogwalking... Seronoknya kalau boleh join hehehhe

Aida Azizi said...

Salam perkenalan... Just blogwalking... Seronoknya kalau boleh join hehehhe