GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, January 27, 2012

Nak Ke Mana Hujung Minggu Ini?

     Ohkey, tengssss pada yang sudi komen kat entri sebelum ini. Yang tatau nak komen apa tapi masih nak isi kotak komen pon diucapkan tenggssss gaks atas kegigihan untuk komen....hihihihihi
     Tengok pada tajuk, agak2 apa plan korang? Aku ada 2 aktiviti yang menarik pada pengamatan aku lah, untuk korang sertai sambil bersantai2 sesama keluarga dan orang2 tersayang.
     Pertama, yang ini berlangsung selama 3 hari...

Aku rasa ramai yang menunggu neh terutama Kakcik dan Kak Azie Azah... dok ggitu, kakaks? Selanjutnya korang bole rajin2 klik sinik atau website depa.


     Kedua, yang ini aku rasa ramei yang minat neh terutama muda-mudi macam aku...harharharhar....

 Aku ngan Cikgu TASKI ABIM Imran Zamir dah plan siap2 nak g berkampung kat sana sebelum Asar lagik. Insyaallah! Amin3...

Kalo nak citer pasal Masjid Negeri neh plaks, macam2 aktiviti yang depa anjurkan. Korang bole pilih memana yang berkenan. Ada yang free, ada yang bayo. Tapi, kalo bayo pon, baper hengget ajer. Saham akhirat weh, korang tanak? Tapi, ilmu duniawi pon ado. Jangan risau ....ahahahahha

     Kots korang takot tertinggal ngan aper2 aktiviti di Masjid Negeri ini, bole daftar untuk jadi Sahabat Masjid kat sinik. Nanti apa2 info, terus ajer depa sms korang. Kiranya jadi SM neh dapat tau yang mula2lah kalo ada apa2 aktiviti yang menarik....gitulah.

     Jadi, cemana??

16 comments:

kakcik said...

Kakcik teringin nak pergi ke dua2 tempat itu tapi mungkin tidak akan kesampaian. :(

eelobor said...

Insya Allah.... ceramah ustaz azhar pada 28/1 bersamaan hari sabtu di Masjid Ar-Ridhuan, Hulu Kelang. Yang kat Shah Alam... mungkin tak pegi kut

Fitri Senin said...

tak sempat nak menjengah masa akak buat get together breakfast.. =)

Kakzakie said...

Hmmm... Ayu nak gathering for breakfast lagi ke? Atau giliran rumah Azie pulak kot?

CikLilyPutih said...

alah ustaz idrus kat shah alam, ermm menarik nie. akan diusahakan.. rasa cam nak pi je lah

haslina said...

salam,
part buku2 mmg paling best.
tq for the info ye Ayu.

[PCL] said...

penuh dgn xtvt bersama keluarga, cm nk pi dgr ceramah UAI tu la..tgklah cmner nt..thnks Ayu, info terbaik !

Azian Elias said...

seronok tu kalau dapat join ustaz tu..

Hanis Azla said...

best kan klu dapat isi hujung minggu kita dgn perkara2 yg bermanfaat..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Selalu layari youtube ustaz azhar tu ... Kalau berkesempatan, mahu jugak mendengar !

Anaa said...

bebs aku balik kampung johor, sepupu kawin ujung minggu ni.. tapi kalo ustaz azhar idrus mai semenyih, harusss aku cancel sumer..

the::bored::sha said...

alamak..mcm2 event upcoming utk this wken kan? hmmmmm

pB said...

mesti jem sampai ke Tesco

ainnoraini said...

Asben kak ain ada bagi tu pasal ustaz ni... Rasa mcm nk gi jerr...

aku budak klang said...

adoityai...karnival tak dpt nak gi...jadual penuh...salah satu jadual adalah nak dgr ceramah ustaz tu le hehehe

firuz aka MDT said...

laa..rupanya kita ni dah dkat sgt..
opis sy dkt area public bank srimuda jer tu :D