GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, October 7, 2011

Kemahiran Melukis


     Antara tempat yang aku nak anta anak2 aku supaya daya kreativiti depa suburrr ajer. X semesti nak anta tusyen ajer or nak suh blaja 20 jam sehari. Nak kener gaks kembangkan pemikiran depa dalam bidang lain. Kalo ader bakat, leh jadi profesion nanti. Now, nampak Abg Imran suka lukis2 n kaler2. Biasa ah budak2 umo macam neh kan? Kalo membawa ke umor yang lebey dewasa pon bole didorongkan. Itulah tugas mak pak kan?
     Tapi, rejeki lebey lom mari. Hopefully, aderlaa nanti. Amin3!!

9 comments:

kakcik said...

InsyaAllah, adalah rezekinya nanti. :)

akuzle said...

kakcik: amin3, kak...tqvm 4 the pray

NM02 said...

insyaAllah....

AzMask said...

Semoga ada rezekinya..

lydzar said...

best kan kalau dpt hantar anak2 kekelas extra mcm ni..tp nk kena tepuk poket mamapapa juga dulu laa hihi

sekamar rindu said...

salam..

aktiviti percambahan minda anak yg terbaik..syabas.

Dee said...

hari tu tgk blogger green apple kot antar anak dia gi da vincci ni..moga sis pun dpt antar anak ke sana juga ye..sy doakan..

dayu_myself said...

insyaAllah ada rezekinya nnti..
bagus jugak hntr ank2 kelas seni...
boleh tngkatkn minda...
beri variasi siket ape yng die blajar..
^__^

akuzle said...

NM02, AzMask n Dee: tqvm 4 the prayer..

Lydzar: sgt btui.tuh kener doa..eheheh

sekamar rindu: salah 1 darinyer kan? tqvm..

dayu_myself: yer, nak pupuk minda kreatif n inovatif..