GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, October 24, 2011

Mata Sudah Bertentang...

     Alhamdulillah! Adik Iffah, Mama, Abah n Abang Imran baru balik dari bertentang mata ngan uncles n aunties kat umah Aunty Kakcik. Semer happy walaupun penat sikit. Adik Iffah nak mintak maaf ngan Aunty Kakcik pasal Mama n Abah tak sempat nak tolong kemas2. Abang Imran dah penat n Adik Iffah pon nak sambung tito so kener mintak diri dulu. Ini Mama dah 'snap'kan kehadiran pada kali ini. 

Ramai kan? Tapi ader uncles n aunties yg tak sempat nak tulis kehadiran. Dah seronok berborak kan?

     A.I pon rasa penat neh so A.I tempek jer gegambo semer beserta caption dier yer?.....

Sebelum bertolak. Sorry A.I tak larat nak senyum psl mantoklah...nak ...krrooh....krroohhh

Ini antara juadah yang dibawa. Ada donashi gaks.

Tgklah uncles n aunties yg hadir.

Ado lagik neh.

Uncle Azrul cuba nak kawan ngan A.I tapi A.I seganlah, Uncle. A.I minta maaf yea? A.I harap Uncle Azrul tak amek ati.

Neh Aunty Acu. Cian Aunty tak cihat tp mai gaks pasal dah janji kan? A.I doakan Aunty cepat cihat..Amin3!!


Ini MummyZiyyad yg bikin. Mama kata syg nak makan pasal cantik sgt. Tapi, Abang Imran dah mkn dulu.

     Huwaarrgkhhhhh!!! Ouuppss.... Adik Iffah dah tak tahan mantoklah. Kalo nak tgk pics lagik semer, jgn lupa add FB Mama yea? Wasallam semerrr...

Yang Penat,


Adik Iffah

p/s: Mama pesan suh ucapkan tengkiu kat Aunty Kakcik psl sponsor tempat, pinggan mangkuk, tenaga dll, Aunty Azieazah n juga Daddy Ziyyad atas coklat n fridge magnet yg comey tuh...

23 comments:

kakcik said...

Alahai kesiannya Adik IFfah... dah tergolek dia. Nanti cakap dengan mama, abah dan abang, jangan serik untuk datang ke rumah Aunty lagi tau... :)

al-lavendari said...

saya turut tumpang seronok lihat pertemuan itu .. semoga ada pertemuan berikutnya.

azieazah said...

Tetamu paling kecik (selain anak Dr Faiz), yang balik paling akhir...

Terimakasih. Best borak borak!

Noraishikin Mohd Salleh said...

seronok juga dapat jumpa. moga bertemu lagi dilain hari :)

Kakzakie said...

Datang sini tumpang tengok gambar. Blog kakcik tak papar lagi

Marina Monroe said...

Salam, petang semalam baik sungguh baby, sikit pun tak nangis..Alhamdulillah
Seronok berkenalan..

NM02 said...

seribu kali kesal tk dpt join pertemuan ni

seronok tgk korang semua seronok

gadisBunga said...

saya ada banyakkkk gambar AI! :D

PUTUBAMBU said...

adik iffah very behave.. tak dengar pun suara dia meragam..

good girl le dia..! hehehe

nanti aunty putu tepek gambor pulak yek..heheheh

makdara TERdiva said...

tak sempat nak sembang lama2 sbb msg2 mcm speechless bila dah jumpa..haha!

btw..mcm tak caya ini pertemuan ke 2 kita kan.. :)

nyanyisunyi said...

walaupun tak dpt kenal2 lebih mesra tapi semuanya best...nnti kalau Dato LF anjurkan boleh kita jumpa lagi.

Aku Ibu Muda said...

salam perkenalan kak :)

Daddy Ziyyad said...

Best!!!!!!!

Coklat tu bukan perhiasan, makan tau...ekekekeke

rasp said...

ramainya blogger yg hadir...
best kan bila dpt jumpa live nie...

kasihibu said...

sangat baik si kecik yg comel ni
seronok dapat berjumpa semalam walupun kali pertama..(,")

Azrul Hisham said...

tengah test nak jadi bapak budak nanti..keh3x

h4ni3 said...

AI comel
bagus je dia tak meragam
salam kenal dari saya :)

kakchik@ella said...

Salam kenal dari Kakchik Ella. Rasanya kita ada bertegur sapa semalam.

KiD said...

waaaahh.. ada pertemuan beramai2 ke? :)

AyuArjuna BiGoshh said...

meriahhhhhhhhhhh.....pertemuan pasti kelat dalam kenangan :)

Anaa said...

gambar kita berdua takde eh.. hihi.. ingat kita lagi tak..? ala dok bertepek ngan acu tu. hihi..

wah, baek punya 'landing' adik Iffa. sib baik senang tido ek.. hihi..

haslina said...

wah meriah sungguh.
mesti seronok kalau dapat pergi hari itu.

Ati Masrif said...

salam kenal dari blog pulak

lepas ni boleh selalu ziarah :)