GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, May 28, 2012

Hmm..

     Nak tulis aper? Takder tema kots. Main taip ajer ikut jejari menari...hohoho..
     Cuti sekolah dah mula, kertas exam kena tanda, tapi tatau bila nak mula.
     Nak bercoti2 n berjalan2 plaks, sang suami asyik ada kelas pula, maklumler dah belajo semula, walaupun dah tua bangka, tuntutlah ilmu sampai ke negeri China katanya.
     Semalam pergi jemputan rakan lama, suap2kan kek ke mulut Adik Iffah, terasa jari tersentuh mender keras di gusi ia, telek2 rerupanya dah ader 2 batang gg nak menumbuh, harap2 jangan dijadikan 'nenen'nya ini alat meng'test' ketajaman giginya. Tapi rasanya terjadi gaks nanti.
     Hari ini sambung puasa ganti. Esok lagi sehari...hihihihi.. gelak gumbira di hati. Alhamdulillah!

 Adik Iffah Zukrina bersama 'peminat'nya, Chik Na. Kawan rapat masa kat sekolah. Dah seri aku ngan dier, anak 2...

9 comments:

amirnawawi said...

Kak ngajar subjek gapo nih?

kakcik said...

Iffah... Iffah tahu tak, mengasah ketajaman gigi sewaktu menyusu adalah sangat baik! hehehe...

Rai said...

saya sampai skang adik duk grinding jugak time dia dah lali nak tertido..sbb tu bila dia lali terus je cabut..tapi kalau mak dia pun lali terbabas jugak..hehe..

tapi my bf journey nak abis dah.. adik dah nak cukup 2 tahun..hihi..

Nurul Akmal said...

Selamat bercuti Cikgu... ;)

JunAina said...

Adik Iffah jangan lupa try ye...heheheee...

KhaiRin : anies said...

renunganmu iffah..menusuk kalbu!

ainnoraini said...

Kakaon dah abis ganti pose...boleh raya dahhh..horeyyy

ainnoraini said...

Ehhh..silap type plk..kakain..jd kakaon...his..hisssd

anaa said...

haha.. gelak kat komen kakcik...mau terjerit omaknya..