GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, May 1, 2012

Karnival Mothercare KLCC

     Sebelum masuk ke persoalan pokok, diumumkan bahawa sarapan di umah PCL esok dibatalkan atau ditunda. Ramai tak dapat hadir. Maybe pasal masing2 dah ada agenda sendiri yang telah dirancang awal2. Tapi, PCL pesan kalo sesaja nak g terjah2 dijemput tapi kenalah maklum dulu pada beliau kan? 'Settle' hal itu...
     Rasanya jenama 'Mothercare' neh tak asing bagi korang kan? Kalo korang neh macam aku; ibu dan ada beby plaks sesuailah. Hari Ahad ini bersamaan 6 Mei 2012, Mothercare menyambut ulang tahunnya yang ke-25. Wah! Dah jubli gangsa tuh. Errr..ado ker? hihihih.. Jadinya, depa menjemput kita semua meraikan hari jadi depalah. Ini butirannya...


     Pastuh, kalo korang antara 60 yang terawal mendaftar kat 'umah' Bro Framestone, dan korang hadir Ahad nanti, insyaallah akan dapat 'goodie bag' bernilai RM50. Wah! Datang ajer dapat habuan dah? Aku dah isi borangnya. Insyaallah! Akan hadir. Dah lama tak g KLCC weh.

     Kebetulan dok 'merayau2' kat laman web dier n fb, ternampak plaks sesuatu yang menarik...
 Nampak cam x abeh plaks gambo neh kan? Gua 'cilok' kat fb dier. Bole juin neh.

     Jadinya, mohler hangkut famili korang beramai2 ke sana. Dan juin juga 'blogger contest' tuh. Mana tau, nak ada rejeki kan?
 

6 comments:

Azian Elias said...

masa anak2 kecik dulu, suka sangat ke sini. Beli satu topi utk anak yg no 1 sampai lah ada lagi simpan..

Temuk said...

Cerita Mothercare jadikan Pakcik teringat, awal 70an masa sekolah sekejap di Reading. Suka sangat kat kedai ni. Mengkali masa tu kot ada barang2 depa, cuma dijual di Robinson KL lah kot. Macam2 fikir nak beli untuk yang bakal lahir. Tapi tak ada rezeki. Lahir-meninggal. Hope you'll have a nice time at the coming KLCC Mothercare Carnival!

Daddy Ziyyad said...

okeh,saya take note majlis sarap tu ditunda..kalau ada kesempatan, boleh la join...kalau buat pagi ahad maybe ramai yg boelh hadir kot...

Bro Framestone said...

wah ade contest...

wajib join nie... kalau tidak, rugi besar nie

Nurul Akmal said...

Menarik...

amirnawawi said...

Kak, Amir gi jugok.. Boleh la jupo denuh.hehe3