GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Thursday, October 18, 2012

11 atau 18?

Bukan umur. Bukan juga peraduan teka kacang tapi nak tanya korang suka tarikh yg mana? Tarikh untuk apa? Untuk bergeder2 sesama bloggers lagi. Kali ini tempatnya di Lavendari Height, Senawang. Pak Ngah Hamzah Al- Lavendari bermurah hati menaja tempat kali ini. Tennggssss yea, Pak Ngah.. Kalo nak tau gaks, gambo manis aku dalam entri 'Tanah Tinggi' itu kurakam di halaman belakang umah beliau. Tempat itu juga akan menjadi tempat kita mkn2 n gebang2 nanti. Bukan tempat peranginan tau. Masanya 2ptg sampai 5 ptg.. Ada kuiz lagi yuuuu.. Hadiah bukan duit tapi bole tahan jugalah.. Jadi korang nak hari Ahad 11 November 2012 atau minggu seterusnya Ahad gaks 18 November 2012? PRU 13 tatau biler jadi kita undi ini dulu...
Masa berkereta ke sana. Jarak pon sama. Tanda hijau kat Putrajaya tuh aku tak reti nak padam. Maklumler, dah lama tak pakai 'screen capture' neh so udah lupa.. Har3.. Btw, aku taip ' end point' Giant kat 'map' neh pasal LH tuh tak dipetakan lagik kat gugle neh tapi mmg akan lalu depan Giant dulu b4 sampai umah Pak Ngah..

6 comments:

Kakcik Nur said...

Rasa2 nacam kakcik tak boleh nak hadir, tapi kakcik tetap akan war2kan rancangan ini...

abdullah al-hadi hj muhamed said...

Salam,
Dua2 tarikh suka tapi lebih suka 18/11 . InsyaAllah kita jumpa nanti

Afasz said...

dua2 tarikh sy tak leh. kalau 17 nov insyaAllah leh. sy ada di seremban. syok la gathering lagi.. >_< nak gak >_<

-gedek! said...

nanti uncle 'ekjas'

Nadot said...

Sronoknye bergather-gather lg... tp tak teringat lg ade ape2 ke tidak mase tu.. ape2 pun, smoge majlis berjalan dgn lancar dan seronok! ;)

azieazah said...

Semoga berjaya! Selamat bergathering!