GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, October 9, 2012

Satu Tin

4-5 kali gua di'tag' gambo ini kat fb. Apa lagi kalau bukan produk menguruskan badan. Tapi produk neh sangat popular di media sosial. Iklan kat tv pon ado dah. Antara syarat untuk kurus yang perlu diamal bersekali ngan minuman ini adalah jangan makan lemak, minyak dan mender2 manis. Rasanya kalau pantang macam tuh, tak togok mender neh pon bole slim yer dak? Kata kawan aku, ianya membakar lemak lama...har3.. dulu2 masa memula mender neh kuar, aku dengar2 citer ianya di'ban' sekejap pasal ada dakwaan mengandungi lemak khinzir. kembang tekak dengar even lom tau kebenarannya. now dah jual balik, dah lulus ujian ker apa kots... Yang aku tak gemor, depa neh sesuka tag mementang aku gemok kan? Orang gemok takder perasaanlaa tuh sesuker semakkan wall/photo fb orang. korang dah cuba minum?? Sedap? Kuruss??

8 comments:

Daddy Ziyyad said...

ayat stended produk kuruskan badan..jaga makan, eksesais selalu...ptuihhhhh...:P

Org kurus bukan sebab product tu, tapi sebab jaga makan + eksesais tu la..

KhaiRin : anies said...

xyah percaya kak..eksesais je lg sng free lak tu..tp kn konsisten la..benda2 mcm ni utk spesis yg x sabar je

siti rokiah said...

akak pun biasa jugak kena tag produck tuk kuruskan badan, emmm removed ler jawabnya, ada jugak yang mmg tak makan saman terus-terusan tag segala produk akak dengan sukacitanya unfriend

nyanyisunyi said...

pastu ingat 1 tin boleh kurus?rege dia dah le mahal nak m.......baik bagi anak2 makan best2..jgn caya pun....

azieazah said...

Bagi yang sanggup berabis duit (ingat 1 tin tu murah?) sanggup berkorban, ok boleh jer teruskan.

Jangan ikut macam aku ni: duit 1 tin tu bleh pegi pasar stok berminggu!

Pengalaman: tiap kali ada salesgirl cun kat kaunter pusat kuruskan badan, hulur katalog, I selalu kata; “Mentang-mentang saya gemuk kah?”

anyss said...

Assalamualaikum,
Dulu saya ada seorang kawan yg kena kuruskan badan atas alasan kesihatan n kecantikan. Ribu riban dia berhabis beli mcm2 produk termasuk alatan senaman (kemudiannya jarang guna), pergi spa kecantikan balut satu badan dgn plastik segala, mandi wap dll. dia pernah kurus sekejab, pas tu balik asal.
Dia wakil organisasi dlm sukan. kelemahan dia: tak boleh kontrol makan je...

jeBateja said...

Mari bersenam.....jalan2 10k langkah......

anaa said...

jom diet .. ngehngeh.. saje bako..