GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Friday, October 5, 2012

Gathering Glamour Raya Bloggers 2012 - 3

     Sapa kata dah abes? Belum yea? Kat entri nombor 1, kononnya aku nak taip pasal gath neh setiap hari selama seminggu. Apa jadi? GAGAL! Pasal penat n TAK DAN NAK TAPAU... har3

     Aku rasa nak 'cover' pasal gath neh untuk 4 entri. Tinggal lagi 1. Kali ini aku nak kongsikan mengenai rakan2 blogger yang pertama kali berjumpa... jeng3... bersiap siagalah untuk berkenalan...

Eazy Izzuddin. Selama neh dok komen2 blog dier n fb, baru berkesempatan bersua muka. Tengoklah betapa mesranya tuan umah melayan tetamu. 

Berbaju biru muda di sebelah kiri adalah Khairul Hakimin, pemilik kuahkari.com. Sangat 'generous' men'snap' gambo reramai. Tak cukup dengan itu, siap kasi 'pree' pose keluarga. Kalo tak, nak bergambo asyik tak cukup ahli keluarga. Akak sangat berterima kasih, Kerol! Belah kanan berbaju merah pula Inchek A.F.A@ Ahmad Fauzi Aryan. Ex-classmate si Afasz... gitu plaks yea? Kawan juga kepada Eazy Izzuddin... Baru aku pasan yg gaya posing n muka si Pojie neh mcm Azmil Mustafa.keh3..

Ku tempek lagi gambo kegemaranku ini. Pak Ngah Hamzah yang peramah, mesra dan kelakar seperti tulisan2 beliau di al-lavendari yang sekerat pohon lavender pon takder kat situ.

 Ini plaks Mak Ngahnya. Amboiii! Sweetnyer Mak Ngah. Patut Pak Ngah terpikat.. laaarriikssss!!...eheheheh

Dari kiri: Iyra, Munna, Aku dan Dee. Iyra n Dee neh 'ahli' geng pelangi. Depa pon selalu gaks 'geder2' n sangat rapat. Gua suka baca entri2 'gathering' depa. Angpa berdua nanti next gath silalah ajak geng2 pelangi yg lain yek? Munnafendy si pengantin yg bole dikatakan baru mcm dak Afasz hadir bersama cik abe beliau. Dengar kata dah 'berisi'. Tahniah!

Tudia dok bersanding. Orang2 Putrajaya; Makchaq n Izzy Izzuddin. Nama bole sama ngan Eazy Izzuddin. Kawan plaks kekdahnya. Si Izzy sungguh gigih mai naik teksi dari Putrajaya. Respek! Balik nompang mak angkat segera beliau inilah.. Baca blog Makchaq, perut keras kejung dok gelak..hihii

 Rai Ourkizuna. Nak balik baru nak peluk2 yea? padahal dah lama lelepak tapi tak bertegur...ahah!


Beliau adalah rakan sekerja PCL. Datang pon ngan PCL diiringi adik2 dan ayah beliau. 

 Kak Maiyah. Saya suka akak tempek gambo akak tuh kat gambo reramai.

 Disebabkan Kak Long neh menjadi 'flashlady' pada hari itu, maka sekeping gambo beliau pon takdo dalam 'memory card' den. Ciloklaa appa lagik..

     Rasanya semer dah disebut kots. Selamat berkenalan kepada yang baru kenal. Semoga ukhwah kita terus mekar selepas ini. Yang dah banyak kali jumpa, terasa lebih mesra dan erat persahabatannya.

14 comments:

kakngah said...

kaklong itu kakak ipar tunggal saya.
ahaks!!~

atuk said...

Assalamualaikum Ayu

Mama Ju ada tanya saya, yg mana satu Makchaq...saya tak perasan...lihat gambar ni...baru ingat semula....(dah tua..pelupa...he he)

abdullah al-hadi hj muhamed said...

Salam, Menunggu gather yg akan datang. Dengar khabor bulan Nov nanti

Merryn said...

Seronok ada gathering bloggers..

mummysyafie said...

aritu dah nak datang..dah siap nak ke bangi janji ngan Dee. tapi boss call suruh patah balik gi opis. hopefully nx time bleh jumpa uols semua.

[PCL] said...

ada lagi yg pcl blm sempat terjah blog depa...tggu , thnxs Ayu.

JunAina said...

Aikkk...gambo blogger dah kenal cam kita org tak ada ke...hikhikkk...

ainnoraini said...

betul la aina..nama kita tak adooo..huhuhu..

Maiyah said...

salam..

mmg seronok dpt kenal
moga berpnjangan persahabatan
di alam maya ni.. trm ksh ;)

AsiaCube said...

Best dapat saling berkenalan sesama blogger :)



Nota kaki:
AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube
Tonton Video AsiaCube : Tonton Video AsiaCube

Eazy Izzuddin said...

tak sempat saya nak meet kembar saya izzy izzudin tu hehe
xD

saya said...

seronok tengok orang berkumpul ramai2 tu..meriah ye.

Azian Elias said...

Akak lak dah banyak kali.jumpo yeee...

al- lavendari said...

Jgn ingat pakngah tak boleh cari !