GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Tuesday, January 31, 2012

JOM KENALI PESERTA PILIH KASIH 3

     Tengsss bebanyak pada kakak2, abe2 n adik2 yang sudi komen kat entri 'gila' tuh. So sorry den tak nyempat nak bw. Entri pasal intipati kuliah UAI tuh nanti den bikin noo? Now den nak 'kempen' angpa kenal2 ngan peserta2 PK3.

      Berlangsung masa cuti CNY arituh.

Moh tengok n kenali peserta2 Pilih Kasih 3.....

Antara pose 'raw' depa... Nak add kat FB? no hal... meh2 aku sharekan FB depa..sebelum tuh, add Pilih Kasih 3

Twitter : @PilihKasih

Facebook : PilihKasih3

Jalius Jaibin - @JaliusPK3
 
Nizen Ayob- @nizenPK3
 
Yizee Ariff - @yizee Arif PK3
 
Heri Aszmo - @HERIASZMOPK3
 
Airil Reffa - @Airil PK3
 
Fareth Agang - @FARETHAGANGPK3
 
Hakim Yazid - @Hakim Yazid_PK3
 
Ai Iqmal - @Ai_IqmalPK3

Hiera Hassan- @HieraHassan_PK3
 
Marina Jose - @MarinaJose_PK3
 
Sura Sojangi - @SuraSojangi_PK3
 
Miza Azura - @Miza_PK3
 
Naqia Nasution - @naqiaPK3
 
Reen Rahim - @ReenPK3
 
Theera Alias - @TheeraPK3
 
Aada Zara - @AadaZara_Pk3


      Cemana? Dah ado peserta peberet? hihiihihih...

* Entri kredit to bos

7 comments:

kakcik said...

Takde pun nama Ayu?

Pehal awal2 dah posing pasang2 tu? ;-)

[PCL] said...

memang pilih kasih sangat tu kakcik..

Kakzakie said...

Ini pose pilih kasih atau nak pilih kekasih Ayu?...

KhaiRin - anies said...

hehehe akk ada share ngan abang rosham ke ni?

aku budak klang said...

tak ada tengok langusng rancangan...so peseta feberetnya adalahhhhhh......jeng jeng jeng AYUUUUUU.....

sarah said...

ala saya ni tak sempat pun nak nengok program tuh...tapiiii apa nasib peserta program dolu2 tuh???cam senyap jer...salam perkenalan dari saya..ceritaceritisiti.blogspot.com

ainnoraini said...

tak sempat nk tengok..

kalau ayu yg masuk dah tentu kakaibakan ngadap depan tv tuu...huhuhu