GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, July 4, 2010

Argentina

     Aku minat sukan tapi x minat tgk bola. Tapi kadang2 layan jugalaa terutama musim2 WC now neh. Pasukan pilihan?? Tak derlaaa pilihan sgt, just dok baca kt paper n dengar2 sipi2 jer kt tv, laporan harian WC tuh. Kebetulan tadi ader Jerman lwn Argentina so try2laa tgk. 

     Bkn aper sgt, just nk tgk cemana Messi main, coz glemer bener mamat sorang neh. Dok kuar2 iklan Maxis n Astro ngan saper tuh??... Lampard? LAmbard??

     Hmmm, pada pendapatan pendapat aku yg buta bola neh, si Messi neh ader skill tp psikologi dier lom sehebat skill dier kots. 3 kali free kick (kalo x silap), tiga2 kalilah ke udara.... bkn ke laut lagik dah. Pada tahap macam tuh, sesaper pon tak leh nak control gugup weh. Seluruh donia tgk kao... buleh ker kao menghadapinyer?? Uiiii.... aku tak leh nak imagine.

Layan WC sambil isi perut kt Sup Utara Power Seksyen 18. Mamat@cashier neh penyokong Jerman.


     Taniahler kt Jerman. Defender2 dier neh dh mcm bukan manusia tp jentera. Dah sampai dkt depa jgn mimpi nak skor. 4 org jaga Messi kao... Haiii!! Mmg Argentina kena kaw2.... Aku hope Maradona tak bunuh diri.


     


8 comments:

LOVELY KITCHEN said...

x ramai org tgk wc kat situ ke u?

lydzar said...

ya ampuuuuun..sy tak pernah lgsg game game WC nihh..lagi lah buta bola kan :P

akuzle said...

e-na... mmg x ramai coz kt situ mmg org g benar2 nk mkn n biasa org berfamily jer lepak situ. yerlaa, lagik besh tgk reramai kt mamak kan? br feel. kt mamak smpi berdiri...

lydzar... sy pon buta tp sajer jer nk tgk cemana yg glemer2 tuh main

NiZaM Limited said...

masih kecewa sbb argentina kalah..waaa..

Kancilbiru said...

saya buta bolaaaaaa....hahaha mmg tak minat langsung..begitu jugak roomate ku...:P kalau malaysia lawan tgk la..

akuzle said...

nizam: tulaaa.....huhuhuh

niza: sbnrnyer sy ngn hub pon sama...bezanya kalo yg WC neh rasa nk tgk tp kalo Msia yg main....ehem2 ajerlaaa

Eyl said...

argentina dh kalah T.T

akuzle said...

Eyl: Jerman pon samer...ehhehehee