GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, July 26, 2010

Buffered Earning Lehhh...

     Dah lama sangat rasanyer aku tak dapat BE. Dulu time aku lom ngerti aper itu BE lah, ME lah siap ader 2 lagi BE dok menari2 (bak kata bloggers otai) tapi aku buat dek ajer. BW pon tak tau. Ok, now sudah tau means dah ader BE blk kne wat byk2 BW laa yer? Itulah yg tercapai dek akalku skang. 

     Nak menunjuk juger BE itu walau sedikit sajer. Tapi, bole dikatakan semenjak 3, 4 menjak dah tau psl BW neh, mmg tetiap minggu masuklaa 2-3 sen dlm akaun. Cukupler, bebawak bersyukur coz kalo nk kejo bloggers otai tuh mmg x lehlaa. Berfinau-finau mato den. Silalah tgk...


Berbau wangilah barang siapa yg klik iklan ini....ehehehehhehehe

6 comments:

Kimie Hashim said...

sumpah tak faham..terangkanlah lagi spesifik kak..

akuzle said...

kimie: hmm, spesifik cemana tuh?

lydzar said...

wah seronot lah dpt BE..saya ni baru sekali dapat since dolu kala..ntah bila nk ada rejeki lagi

akuzle said...

lydzar: akak pon dh lama, dok tertunggu2... dh dapek neh rs berdebo, x menang tgn nk BW....huhuuuhuhuh

CgMas said...

Akak dpt earning RM0.15. Apa benda tu? Bila nak dapat cash out pun X tau la.. ME & BE tu apa? Anyway, akak belum layak masuk list glitterati.

sue-sama said...

tahniah akak ;)