GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Monday, July 5, 2010

Libresse Sudah Sampai

     Time cuti sekolah arituh aku buat2 macam tak ader kojo walhal kje menimbun. Dok melepak laa sambil melepek. Lepak kat mana? Kat mana lagi kalo bukan kat dopan letop neh haaa. Kojenyer bkn hajer nk mengapdet, tatapi jua mengisi memana borang kontest yang agak2 sesuai ngan tahap kemampuan diri untuk aku sertai. Actually, bukan kontest sgt pon, tapi borang utk 'kempeni2' bagi sample utk produk depa terutama produk baru. Dalam satu dua yg aku isi, aderlaaa juger form Libresse. Korang tak tau aper? Ala, yg modelnyer tuh Kak Dibah NOor kita yg comey lote macam aku tuh.

     Dah isi2 borang online then submitlah. Kendian, dier siap bagi email lagi menyatakan yg kiriman sample tuh lambat siket coz ramei bebeno yg submit form. Memanglaa byk, mender pree kan? X kisahlaa tuala wanita and pantyliner jer pung. So nice laaa bagitau yg mender tuh lambat nak dihantar. Kalau tak bgtau pon x kisah asal dpt seperti yg dijanjikan. Btui tak?
     Tadi balik, tgk ader. Abang posto tuh siap baling kt depan pintu coz mungkin tak muat dalam postbox aku or mungkin takot kne ujan. Pasal mender tuh bole tahan ketebalannyer. KOrang nak tgk?

Hokeh, neh pakej dier. Tak leh nunjuk depan2 coz ader address aku. Nanti korg anto surat layang2 laks.
Pandangan belakang.

Dah kuarkan isi perut dier. Wahh!! Meriah kan?

Pandangan belakang lagik.

Dah kalo org bagi barang kat korang, jgn nk jual balik kat Cash Converter yea?



     Biasernyer kalo org/kempeni bagi sample tak derlaa byk2 kan? Kalo mender2 mcm neh lazimnya dalam 3 laa paling banyak. Tapi korg tgklaaa apa yg aku dpt. MMg murah hati SCA Hygiene Malaysia Sdn. Bhd. neh. Address pon dkt benau ngan umah aku. Aku harap nama dier takder kne-mengena ngan pelakon Scha tuh coz aku x minat dier.

     Aku harap juger produk pree neh dpt 'cater' needs org2 'comey-lotey' macam aku neh, spt yg diiklankan.
    

10 comments:

Hamzah Ian said...

best nye sbb free.. haha

akuzle said...

mmg, hamzah... bkn senang org nk bagi...rejekilah..alhamdulillah!!!

Izan Ishak said...

izan xdapat free. tp dah try sendiri...libresse best!

LK said...

berbaloi ngadap pc!

lydzar said...

kalau beli sendiri kt kedai, baper ringgit eh? murah ke mahal nih?

Sumijelly said...

yes...sumi pun dh dpt..hari sabtu lepas..hehehe


Sumijelly.com

akuzle said...

izan: testimoni yg positif tuh....

LK: alhamdulillah laa...

lydzar: reganyer sy x pasti tp arituh ader dier buat offer tukar produk yg kiter ader ngan produk dier. now dh x der kots

Ana Mardia said...

yehh ana pon dpt jugak..hihi tak try lgi..haha

akuzle said...

ana: syg kan nk pakai? akak pon tersimpan rapi dlm cupboard...eheheh

lydzar said...

kak ayu, pinjam gambar libresse satu, nk tepek kt blog..hehe malas nk amek gambar sendiri :P