GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Sunday, July 11, 2010

Kenapekah??

     Dah lama mender bengong neh terjadik... dah macam blog oku plaks. Bukan blog orang OKU tapi blog neh yg oku. Ker nak kena tukar template plaks?? Pasai aku dah boring, dok godek2 (ngan cara yg aku taulaa) pon dak jadikkkk... dah geram tahap gaban neh...

Berasas ker tak tahap kegeraman aku dah sampai level gaban?

eh2... lupa nk letak frame..... biorlaa, nmpk authentic sikits, mak budak baru blaja kan? hohohohooh...

p/s: Sumijelly, akak pakai crop Photoscape neh...hhehehehe, tqvm 2 dik Sumi.

15 comments:

cikmin said...

salam..cite tentang apakah ini? :P

akuzle said...

tuhlaa, cik min... iklan tuh kuor sekerat... maybe psl setting ker haper... x reti dah neh

soffya cik bulan said...

letak kt bhgn mn iklan tu kwn?

AiZ said...

oo.. maybe iklan tu tak muat disitu.. ^__^ ade setting saiznye terlari.. ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

akuzle said...

hmmmm... mmg amek yg skyscrapper tuh rasanyer.... naper x muat eks?

AiZ said...

ouh.. akak letakkan dalam gadget html/javascript tu kan?..

ade caranya.. aiz tahu.. ^__^


Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

donnyien said...

terlebih suda ads tu..hehe

akuzle said...

aiz: dik, bole nulung akak? tp jgn caj mahal2 tau? ehehhe...

donny: yalah... cemana bole terlebey eks??

Hamzah Ian said...

tak paham lor..

akuzle said...

hamzah: iklan sy kuar x abeh, sekerat ajer tuh...

sop said...

kalau tak nak terikat dgn saiz gadget, masukkan terus kod dlm html template.

contoh, kalau header, terus letak kat header kod.
(div id='header-wrapper') letak sebelum kalau nak atas header
kalau kat widget, mesti ubah saiz wrapper sama ada sidebar wrapper, body wrapper dan lain-lain..

AiZ said...

akak.. akak search code body> dalam template.. pastu letakkan code iklan tu bawah code yang akak cari tadi..



Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Sumijelly said...

ewah......dah pandai yek guna photoscape..hehehe

akk kene tukar setting dalam nlog tu..
tu yg x kuar penuh iklna Nuff..hhehehe

Sumijelly.com

NiZaM Limited said...

iklan ape yg kak ayu cube letakkan tu..
sy pon tak dpt tangkap ape dah jadi ni..

akuzle said...

sop n aiz: lom tercapai akalku tuh...huhuhuhu

sumi: dh tau basic sket so asik nk test power jekslaa..ehehehhe.... setting tuhhla yg 'pandai' sis nk buat tuh..uhuksss...

nizam: nmpk tak iklan header (ker org panggey aper eks?) kuar sekerat or half ajer tuh....