GENG2 SETIA

Dah Boleh Cashout Tapi Tamau

Wednesday, July 14, 2010

Tua, Baby dan Kacukan.

     Time2 macam neh biasalaa bagi aku berBW. BW punyo BW, mata tertancap sesuatu yg agak menarik kt umah cik nana. Silalah saksikan.....

     Jadinyer aku pon rasanyer nak mengikut jejak langkah beliau walaupun sudah maklum apa yang akan aku bazirkan. Believe me, people feel happy when wasting something that they have falsampah org giler. Toing...oingg....oiingg.....

     Korang nak tgk ruper aku masa umo 52?? Jangan pingsan aih....... 

Tuuu diaaa tang kening!! Dah tua2 pon tajam lagik. Kalah akak Ziana Zain kiter.


     Pastuh tahun berganti tahun. Tambah lagik 10 tahun (idup lagi ker tak masa tuh).... neh time umo 62 tahun.... aku nengok sendirik pon ngeri aih....

Dah macam nenet kebayan...."Cuuuu..... cun tak nenek?".....Cucu: "Laaarriiii.....!!!!"


     Kuikuikui.... klaka tak hengatlah.... awk neh memanglaa, cik nana....huihuihui....golek2 sambung gelak ......

     Tapi, takkan nk tgk muka time dah pencen & jadik warga emas jer yer dak? Cemana kalo muker baby?? Dah try buat tapi tak bpe menarik. Tapi kalo dah kacuk2 2 suami, macam comeylaa gaks.... Mari kita saksikan....

  
Since kitorg lom ader rejeki dapat baby girl, imagine2 dululah... Nama 'baby' gurl neh tak baper kreatif sgtlah coz otak tak baper 'cair' now. Sepet tak hengat...ader iras2 kitorg ker? Macam langsung takder... Tang rambut plaks tak bole blah... kos nk 'membela' rambut tuh lebey mahal dari rega tudung akuh neh...hwhahwhahwa


     Ok, now nak try kacuk plaks ngan bintang idola aku sejak sekolah rendah... si hero '21 Jump Street'... korang tau saper? Iniiii diaaa..... Johnny Depp!!..... malas nk cedok gambau dr pacik Google

Aiyoh....aiyohhh.... paler anak shaperlaa depa amek jadik rambut utk ank2 org lain tuh....Duh...duh.... 


     Di kesempatan ini, aku nk ngucapkan trimas kt cik nana kiter... dgn ucapan," Dik, tengkiu laa coz dah berjaya mempengaruhi akak utk mengikut jejak langkahmu even secara 'di luar' sedarmu.....hohuhieoekekuhuuuuuheheheooo......"

11 comments:

hiro said...

haha...tua pasti mariiiii...

akuzle said...

dik hiro: yerps...suda bersediaa?? huhuhuhu....

Lovely Kitchen said...

ramai gak yang buat dlm FB...he he bila lak nak try...;-p

lydzar said...

mata dedua budak tu sama..ikut mata akak ke hubby akak ni?

sop said...

dah tua x kesah rupa cam ner..

tp yg baby x tahan..pasangan bukan main hebat.. huhuhu

AiZ said...

aiz takmo jadi tua =__=" tak best.. gagaga ^_^



Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

kak ina kl said...

rajin ek buat tu semua..tak ada kerojer ek..

tak kisahlah dah tua muker cam ner..sbb bkn selebriti pun..

akuzle said...

e-na: yer eks? x penah nmpk

lydzar: tuhlaa... tp kitorg mmg sepet aper....ehheehe

sop: tuhlaa... johnny depp gituh...eheheh

aiz: nnti dh alami br tau besh ker x... tp kan ker sme menghadapi kn?

k ina: tuhlaa kerojernyer...ehehehe

faiq said...

hehehe..bgs2

n@m@n said...

haha..macam² internet sekarang boleh buat ye!

Entri terbaru chekgu

nak header percuma tak?

akuzle said...

faiq: mmg sgt bagus kalo buang masa kan? hohohoho....

chekgu naman: btui... yg penting biorler jd ke arah kebaikan kan?